Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Нема шанса да не игра Кел во ваква утакмица па и Шахин не е во некоја одлична форма.

Cover%5B5%5D.jpg

Во новото издание на реномираното Англиско списание FourFourTwo има феноменален текст за Борусија Дортмунд. За прв пат Германски клуб исто така се најде на насловната страна на ова списание. Прочитајте самите (y)

http://www.file-upload.net/download-7202206/BVB.pdf.html

Шмелцер и Гундоган ќе играат вечер ?? како е планот, ќе го посерите Шахтјор среде Доњецк ?? :)

Нема Гундоган да игра а може ни Шмелцер да не игра. Иначе не се летајте многу одбранава на Дортмунд е швајцарски сирење примаат многу голови дупки колку сакаш ХСВ им даде 4 гола Леверкузен им даде 2 гола али имаа уште милион шанси, али нападот им е топ ништо чудно да заврши 3:3 или така нешо утакмицава

Навивачите му помогнале на Веб да стаса во Доњетск така да пенал не бега хаха :)

Нема Гундоган да игра а може ни Шмелцер да не игра. Иначе не се летајте многу одбранава на Дортмунд е швајцарски сирење примаат многу голови дупки колку сакаш ХСВ им даде 4 гола Леверкузен им даде 2 гола али имаа уште милион шанси, али нападот им е топ ништо чудно да заврши 3:3 или така нешо утакмицава
Малце претеруваш со одбраната. Ете Суботич се враќа па и Шмелцер највероватно ќе игра. Ќе видиме како ќе биде, ја би го играл Бендер за да се стабилизира одбраната.
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 17:52 ---
Поред мене вака некако ќе игра Дортмунд:

Вајденфеллер, Пишчек, Суботич, Хуммелс, Шмелцер, Кел, Бендер, Куба, Геце, Ројс, Левандовски.

Се надевам дека нема да изгуби Дортмунд и да не заборавиме и Шахтор е клуб како ПСЖ и Сити каде што сопственикот има вложенo премногу пари, читав некаде близу милијарда ЕУР. Ова плус е мотив за успех на Дортмунд, на една сосема спротивна филозофија.
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 17:53 ---
Сите надежи вечер лежат кај Геце, барем кај мене :)

Сантана игра, не игра Суботиќ како составот што го имаш стаено Игорче во ЛШ темата.

Koga go gledam Hummels samo edno mi se vrti u glava ... noviot kaiser i nov stopper na Bayern :D :D :D inaku denes Dortmund ne ja igraa igrata koja naviknavme da ja gledame vo Bundes . Dobar rezultat za Dortmund i se nadevam deka ke doteraat barem do 1/2 finale .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom