Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Ve spustija malce od vselenata,posebno na Klop koj ne go stavi najdobriot destruktivec vo timot od pocetok.Vakov tezok poraz tesko se golta.
Да видиме Клоп шо ќе рече дали ќе признае дека Финк го надмудри или ќе плаче по судиите као неговиот омилен колега Мурињо. Дортмунд без Левандовски као жена без цицки, греота ќе е да им го купиме. :D

Да видиме Клоп шо ќе рече дали ќе признае дека Финк го надмудри или ќе плаче по судиите као неговиот омилен колега Мурињо. Дортмунд без Левандовски као жена без цицки, греота ќе е да им го купиме. :D

Финк ако продужи вака,за некој 5-6 години може да го разматраат у управа за иден тренер некад...

Оставете го Игорче нека се соземе. Него гледав прво полувреме додека не почна Арсенал (и два саата барав солиден стрим), поведоа BVB и после гледам Лева црвен, скапаницине од HSV повеле. Понатаму претпоставувам Дортмунд сакал да израмни, овие ги начекале на контри. Мислам дека ова коло, доколку тепа Баерн, дефинитивно ја завршува битката за титулата (иако не се очекуваше нешто поинаку).

BVB следно во ЛШ да се покаже и ќе биде солидна сезона со второ место, добар пласман во ЛШ (и искуство) и нормално на 27ми да се добие натпреварот :icon_mrgr:

Не ја гледав утакмицата ама резултатот све кажува. Се надевам ја сватија пораката ама и Клоп со експериментите. Гундоган и Бендер мора да играат како шески. Добро е што Леверкузен не тепа па Дортмунд е пак втор, тоа е целта. Поќе ме нервира црвениот за Левандовски.

„Навистина е чест за мене, јас сум човек кој доаѓа од мало село по име Брет, каде што живеат 1500 жители
и некој мисли дека можам да бидам тренер на Челси. Тоа не е обична приказна, тоа е посебна приказна, но сега не мислам на неа“

ѕвер е човеков, ваква скромност, лојалност и квалитет ретко се наоѓа
иначе не си одел до 2016, значи дотогаш Мурињо ќе ни биде привремено решение :icon_lol:

Со Донецк кончено Суботич се враќа кој беше во супер форма дур се повреди. Со Хумелс се перфектно дуо:

Со Донецк кончено Суботич се враќа кој беше во супер форма дур се повреди. Со Хумелс се перфектно дуо:

Noviot Franz Beckenbauer definitivno , mlad e , a vidi go kolku e siguren vo sebe ... BRAVO !!! Eden od moite najomileni igraci !
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 09:12 ---
Igorce iskreno najgolemi rivali sme ama tolku mnogu sakam da stasate daleku vo LS i barem da se poraduvame i nie na edno germansko finale .

Noviot Franz Beckenbauer definitivno , mlad e , a vidi go kolku e siguren vo sebe ... BRAVO !!! Eden od moite najomileni igraci !
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 09:12 ---
Igorce iskreno najgolemi rivali sme ama tolku mnogu sakam da stasate daleku vo LS i barem da se poraduvame i nie na edno germansko finale .

Исто и јас сакам Германските тимови да стасат далеку, повеќе поради тоа што Бундеслигата сеуште е подценета. Ривалство има, да, но конкуренција не значи дека мора да се мразат клубовите. Поред мене нормално е да му посакаш на конкурент од својата лига се најдобро за Европските купови. Искрено мислам Баерн многу далеку ќе стигне, за Дортмунд ќе видиме, да го помине Донецк ќе биде веќе добар успех.

Денес без Гундоган и Гроскројц но највероватно со Шмелцер

Ќе добие ли Сахин шанса или Кехл ќе игра што мислиш?
Тешко за предвидувајне, поред мене би рекол Кел со Бендер, но може и Шахин да замени еден од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom