Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мислев за парите туку начинот како се води клубот.Кој втор Баерн бе Игорче, ние не се прајме ѓупци да земаме играчи на позајмување.
Splash the cash!
А Сахин среќлија, од никаков клуб каков Ливерпул шо не игра ни во ЛШ, дојде во Дортмунд да се бори за титули.![]()
Еби сеКој втор Баерн бе Игорче, ние не се прајме ѓупци да земаме играчи на позајмување.
Splash the cash!
А Сахин среќлија, од никаков клуб каков Ливерпул шо не игра ни во ЛШ, дојде во Дортмунд да се бори за титули.
Така кога ќе се преценат некои играчи, на времето јавно излагаше и се споредуваше со Басти, дури викаше дека е подобар од него.![]()
Седи мирен брендан вегета, нема спас за Ливерпул.Еби се![]()
Баерн не се води на тој начин, мислам дека знаеш шо играч зема Дортмунд сега, кој година и пол се мачи со повреди и на прсти се брои колку утакмици има изиграно. Баерн ги зема само најјаките играчи. Плус да не зборам колку фејлови има кажувано во јавност Нури, дека е подобар од Швајни тоа е епик феил, а нешо поново кај шо ги фалеше Ливерпул, и викаше дека одлучил да дојде у Ливерпул оти Роџерс го потсеќал на Јурген Клоп.Не мислев за парите туку начинот како се води клубот.
Седи мирен брендан вегета, нема спас за Ливерпул.
--- надополнето: 11 јануари 2013 во 21:14 ---
Баерн не се води на тој начин, мислам дека знаеш шо играч зема Дортмунд сега, кој година и пол се мачи со повреди и на прсти се брои колку утакмици има изиграно. Баерн ги зема само најјаките играчи. Плус да не зборам колку фејлови има кажувано во јавност Нури, дека е подобар од Швајни тоа е епик феил, а нешо поново кај шо ги фалеше Ливерпул, и викаше дека одлучил да дојде у Ливерпул оти Роџерс го потсеќал на Јурген Клоп.![]()
Мартинез ќе биде незаменлив дел во тимот наредните години, подобар е од Шахин и Бендер заедно. Ситуацијата така испадна и мораше да се платат тие пари ако сакавме да го земеме, а многу беа загреани за него и Јуп, и Самер и Румениге. Јас сум сигурен дека ќе се исплатат тие 40м, наскоро ќе видите.Игоре, па пари трошат и на продолжување на договор на играчите со самото тоа сигурно им ги зголемуваат платите, ете го спомињаат и Негредо ќе ви донесат некој играч не се секирај...според мене моментално Дортмунд води кај кај боље трансфер политика од Баерн, 40 милиони за Мартинез?! тоа ли е успешно ?
Игоре, па пари трошат и на продолжување на договор на играчите со самото тоа сигурно им ги зголемуваат платите, ете го спомињаат и Негредо ќе ви донесат некој играч не се секирај...според мене моментално Дортмунд води кај кај боље трансфер политика од Баерн, 40 милиони за Мартинез?! тоа ли е успешно ?