Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Старо е веќе ова. Има 3 недели сигурно кај што имаше информација дека ќе ја прекинат соработката.

Фавр дефинитивно нема да биде тренер на Дортмунд. Останува во Ница. Сега според Лекип, Џовани Ван Бронкорст од Фејенорд е фаворит. Се споменува и Бош од Ајакс.

Тушел е премногу офанзивен тренер,3тото место во бундес и шарањето на монако во шеснаесетникот беа голем доказ,би сакал некој што знае да се брани да дојде.Тој плавиот на леверкузен шо беше пред 2-3 сезони кај отиде?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тушел е премногу офанзивен тренер,3тото место во бундес и шарањето на монако во шеснаесетникот беа голем доказ,би сакал некој што знае да се брани да дојде.Тој плавиот на леверкузен шо беше пред 2-3 сезони кај отиде?

Шмид? Подобро не. Ќе се најде тренер има доволно способни а Дортмунд е доволно атрактивен. За тоа не се думам толку искрено.

Шмид? Подобро не. Ќе се најде тренер има доволно способни а Дортмунд е доволно атрактивен. За тоа не се думам толку искрено.
Шмид не е плав.:D Сигурно мисли на Хипија.:ROFLMAO:

Да на Хипиа мислам,ми остави добар впечаток па затоа него го спомнав..што вие мислите за него?

Да на Хипиа мислам,ми остави добар впечаток па затоа него го спомнав..што вие мислите за него?

Катастрофа. Левандовски сета работа му ја вршеше.

Деновиве Бош од Ајакс и официјално ќе стане нов тренер на Дортмунд според Билд. Дортмунд ќе платат 5 мил.евра за него.

Да му се даде шанса изгледа ко перспективен тренер. И Клоп и Тухел дојдоа од мал тим, од Манјц. Така да Ајакс е веќе друга категорија.

Зашто балотели бе зашто бе зашто бе зашто беееее

Нема Балотели да има, дојде 16годишен талент кој е под Раиола.

Иначе Филип од Фрајбург дојде.

Вацке ги објави бројките за ланската сезона.

Чист профит од 8м ЕУР и обврт за прв пат над 400м ЕУР - точно се 405м ЕУР. Башка на страна имаат чист кеш од 50м ЕУР. Јасно оти не им треба пари но со парите од Дембеле заштедите уште ќе растат пошто сигурно нема да лупнат 100м ЕУР за играчи.

Тоа со расфрлање со пари е чиста глупост,гледај ги тие младите на реал шо чат пат ги пушта,газат..све е до школата,најпрво до човекот..него друго ме мачи,со овој тренер некако сум песимист..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom