Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Денес Беласица одлична на пријателската против Пелистер, малку играа дадоа два гола и потоа се штедеа, се гледа дека новото засилување на позицијата напаѓач внесува новитети у игра што и беа толку потребни на Беласица дека немаше никаков играч на таа позиција, покрај големиот број повредени играчи денес тотално надигран Пелистер кој имаше се на се еден шут и тоа некаде 88-90 минута од слободен удар.
Со ваква игра како што играт и само да не продолжат повредиве што не пратат цела сезона, Беласица е 100 % нов прволигаш.

Денес Беласица одлична на пријателската против Пелистер, малку играа дадоа два гола и потоа се штедеа, се гледа дека новото засилување на позицијата напаѓач внесува новитети у игра што и беа толку потребни на Беласица дека немаше никаков играч на таа позиција, покрај големиот број повредени играчи денес тотално надигран Пелистер кој имаше се на се еден шут и тоа некаде 88-90 минута од слободен удар.
Со ваква игра како што играт и само да не продолжат повредиве што не пратат цела сезона, Беласица е 100 % нов прволигаш.
Кој нов напаѓач?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Беласица беше доста пасивна во целиот процес околу продолжувањето на лигата која е лов во матно и дали ќе продолжи, јасно е дека клубовите не може да ги исполнат условите да се игра, па поради самоволието на трите клуба финансирани од исти центар Брегалница Штип, Кит ГО Пехчево и Кожуф ќе чекаме дали Беласица официално ќе влезе во прва лига или на лето ќе продолжи првенството без публика.

Како и да е и во двата случаи ќе имам огромно задоволство доколку влеземе во прва лига, во случај тоа да е со откажување на првенството од чисти инат на штипјани да ги боли дека цело време правеа задкорисни игри и како карма им удри тоа од глава, а во случај да ги победиме на терен тоа би било уште поголемо задоволство и мерак, па ако биде и со победа среде Штип, да ги боли до немај каде.

Беласица беше доста пасивна во целиот процес околу продолжувањето на лигата која е лов во матно и дали ќе продолжи, јасно е дека клубовите не може да ги исполнат условите да се игра, па поради самоволието на трите клуба финансирани од исти центар Брегалница Штип, Кит ГО Пехчево и Кожуф ќе чекаме дали Беласица официално ќе влезе во прва лига или на лето ќе продолжи првенството без публика.

Како и да е и во двата случаи ќе имам огромно задоволство доколку влеземе во прва лига, во случај тоа да е со откажување на првенството од чисти инат на штипјани да ги боли дека цело време правеа задкорисни игри и како карма им удри тоа од глава, а во случај да ги победиме на терен тоа би било уште поголемо задоволство и мерак, па ако биде и со победа среде Штип, да ги боли до немај каде.
Од кај ти е овој муабет за Кожуф?

Колку јаки утакмици одложи оваа коронава, ептен интересна беше втора исток, од кога се создаде секоја сезона има тензија помеѓу екипити и на моменти е далеку повозбудлива и од прва лига, а за западна па да не правиме муабет.

Од кај ти е овој муабет за Кожуф?

Колку јаки утакмици одложи оваа коронава, ептен интересна беше втора исток, од кога се создаде секоја сезона има тензија помеѓу екипити и на моменти е далеку повозбудлива и од прва лига, а за западна па да не правиме муабет.
Од луѓе кои се и тоа како во фудбалот,но и да се врати лигата без навивачи на трибини нема да биде тоа правото, но би било добро само за да не се трпат штипјани и нивните коментари.

Ne samo Belasica nikoj klub javno ne se proiznese osven Pelister kako i sto planiraat i sakaat iako ne se pokaneti Ponedelnik na sredbata vo ffm koja e samo so prvoligasite imase nekoj smesni obidi za prosiruvanje na ligata demek se potpisale site klubovi a na dokumentot nikoj klub nemase pecat i potpis
Vo sekoj slucaj bilo kako da odlucat da se do igra(bez publika) ili da se prekini prvenstvoto(po se izgleda 99%) vazno e da ima vlez i izlez od ligata ili prosiruvanje samo da ne bide ponistena sezonata kade ke stradaat Pelister i vo slucajot Belasica e sega dali nemate pari i ne sakate prva ne znam ama ne seriozno sto nemavte nikakov stav i ne treba inaet na stipjani tuku rezultati pari igraci infrastruktura itn... Plus treba da se dodade deka vgodina e izborno sobranie na ffm ke se glasa pak za meti ama prvo da se vidat parlamentarnite izbori na leto

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Мораше овде да напишам мислење па клубот да излезе со став, добро е така и треба, еве ако може исполнете ми ја и оваа желба, вратете го логото и да е се на ред, како што си личи во клубот :):):):).
29134962_1836140069783587_29531719_n.jpg

Мораше овде да напишам мислење па клубот да излезе со став, добро е така и треба, еве ако може исполнете ми ја и оваа желба, вратете го логото и да е се на ред, како што си личи во клубот :):):):).
Прегледај го приврзокот 251454
Уште ли Пинда е главен шериф у клубот ? До кога ? Оти мислам се дур е он таму ќе стои неговото квази лого....

тој е. и не знам со кој памет барате да врати лого од претходен газда. реално и логото со кенгурот не е право лого на Беласица, туку е лого на Бате Ване. тогаш тој фрлаше пари и си стави негово лого, сеа Пинда фрла и јбг, има право да го смени. едино шо може да барате е да го врати оригиналното лого, она што беше пред да дојде Бате Ване. е тоа е правото клупско, без кенгури и други чудесии.

Belasica2.jpg

тој е. и не знам со кој памет барате да врати лого од претходен газда. реално и логото со кенгурот не е право лого на Беласица, туку е лого на Бате Ване. тогаш тој фрлаше пари и си стави негово лого, сеа Пинда фрла и јбг, има право да го смени. едино шо може да барате е да го врати оригиналното лого, она што беше пред да дојде Бате Ване. е тоа е правото клупско, без кенгури и други чудесии.

Прегледај го приврзокот 251556
Тоа лого со кенгурот ни значи многу , бидејќи има своја историја, поврзаност, со него пораснавме, единствено лого кое остави сериозен белег во клубот и лого кое баш ради Бате Ване поголемиот дел, односно сите сакаме да се врати, лого кое единствено и ден денес го користиме на реквизити, маици, знамиња и.т.н.

На крајот на краиштата логото на клубот е прашање за оние кои дишат и живеат за тој клуб, а тоа е единствено прашање по кое сите сме едногласни, кенгурот е логото на Беласица и точка.

Сликата е од Југославија од натпревар одигран на Карабурма помеѓу ОФК Белград - Беласица, на сликата налетав пред неколку дена и татко ми ја погледна и веднаш почнува да ги набројува играчите без проблем, ги наброја скоро сите играчи по име,презиме, прекар , освен еден, на кој барем му текна што бизнис има и тоа му се признава :):).

Поентата поради која ја постирам сликава е едноставна, Беласица е клуб со традиција, реноме, љубов која се пренесува на секој од нас, од татко на син, нераскинлив дел од речиси секоја стара струмичка фамилија, а воедно и чувството на гордост кое го имаш кога ќе видиш и знаеш дека припаѓаш на таква традиција која со нетрпение очекуваш да ја пренесеш и на своето чедо.

Нека ние честито прва лига и овој пат да се задржиме во неа како што ни доликува на името, брендот и реномето на клубот и градот, доста други небитни беа претставници на Струмица кога тоа единствено може да биде само Беласица.

100051832_562198694730888_2938318286904885248_o.jpg

Последно уредено:
Ајде и вас да ви честитам прва лига.
Не знам со што буџет ќе располагате, ама мислам дека Ване не ви е калибар за прв тим... се знам лично со дечкото и е на добар пат, ама мислам дека прва лига за него е преголем залак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom