Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Алемани ке останел у Барса :pos:
Како го излизгаа Кројф хахах.. Сега веќе мислам дека немале добри односи и овој го чекаше да си замине. Не знам шо знам

Кимих ако дојде ќе му го испушам на тој што ќе го договори и потпише.

Де Јонг - Кимих - Педри :drk::drk::drk:

Дај те нам Сити да си играмо.

Јас мислам за десен бек го планираат Кимих, АКО воопшто има нешто сериозно.

Па ако дојде, примарно место ќе му биде во среден ред што ако се повреди Кунде или Араухо посебно овој вториов знае одвреме навреме да го снема Кунде иде централен Кимих ќе игра бек.

Logicno, kako sto vikaa prosla sezona za Lewa. Nema valjda da izlezat da kazat "Moze da si odi"
Цело време мислев дека на Лева му изминуваше договорот и го земавме фри :ROFLMAO: дури сега ми текна на натегањата со управата на Баерн.
Сепак, многу се различни овие 2 ситуации. Левандовски уште пред крај на сезоната јасно и јавно кажа дека сака да си замине. Неговиот агент исто така во неколку наврати го кажа тоа.

Dve situacii se vo igra, ili stvarno ima nesto ili namerno izlegoa so vakva vest zaradi slucajot Zubimendi, za da namalat cenata sto Sociedad momentalno go bara za nego

Sent from my iPhone using Tapatalk

Излегоа оти ќе немат работа цело лето и ќе пишат глупости за да продават жута штампа.

20% од трансферите за кои ќе се шпекулира ќе се реализираат, 80% ќе биде ветер у магла и ќе трујат до крај на јули таму.

Најмизерен период у фудбалот е тој. Безработници и паразити ќе се тепат за лајк плус.

Честито титулаааа❤️❤️ Браво за Чави и сите играчи, маестрално одиграна сезона во Ла Лига. На лето со добро пазарење, следна сезона сме конкурентни во Еврпа. Фала богу Алемани нема да оди никаде , со Деко како потпора медто Кројф би било супер.Visca Barca y Visca Catalunya ❤️❤️

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom