- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Суарез у второ и 3-0.
Иако ништо не играат.
Иако ништо не играат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku samo Artur padna vo igrata toa e cudo. Izgleda privatniot zivot silno mu vlijae negativno na fudbalot koj go pokazuva.Треба следна сезона да се проба Coutinho - De Jong - Vidal .. Моментално срединава ни е распар.. Rakitic и A.Melo ептен слабо
Се надевам нема да заврши како многу бразилски играчи поради тој бразилски менталитет...Kolku samo Artur padna vo igrata toa e cudo. Izgleda privatniot zivot silno mu vlijae negativno na fudbalot koj go pokazuva.
На која нога стана море оште рано сабајлеЌе киксаме вечер?![]()
Да, вештерите вчера беа печени за кикс, ама Тебас и компанија повлекоа конци. Право чудо ќе е годинава да ја освоиме лигава, кај играме никако уште со вакви судии, претешкоЌе киксаме вечер?![]()
Офсајд си беше.Да, вештерите вчера беа печени за кикс, ама Тебас и компанија повлекоа конци. Право чудо ќе е годинава да ја освоиме лигава, кај играме никако уште со вакви судии, претешко![]()
Да, вештерите вчера беа печени за кикс, ама Тебас и компанија повлекоа конци. Право чудо ќе е годинава да ја освоиме лигава, кај играме никако уште со вакви судии, претешко![]()