Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кутињно-Суарез-Дембеле
Артур-Бускетс-Алења
С.Роберто-Пике-Вермален-Јорди Алба

ПС: Многу добра постава. Се надевам Вермален нема пак одма да се повреди.

Ако може сеа да кикснеме...
Ми се свиѓаат ротациите освен Вермален... само што се врати, требаше на Муриљо да му даде минути, не е лош.

Каков Вермален бе, уште со овај :tapp:
Другото е ок, барем вака на хартија.

Да се надеваме нема да има потреба да ги става Меси и Ракитиќ прерано.

Дембeлеееееееееееееееееее:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1548015698][/DOUBLEPOST]Алења и Артур на средина :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1548015939][/DOUBLEPOST]Моментално во тим - Дембеле 21 год, Алења 21 год и Артур 22 год.

Последно уредено:
Единствено што загрижува е Кутињо многу несигурен,грешни пасови како да му се одмилил фудбалот.

Кутињо е надвор од форма, му треба време.

Алења и Артур. :cuc:
Овие двајца без сомневање ќе бидат костурот на екипава во наредните 10 сезони.

Сампер не го гледаме често во прв тим ама ако ја има пожртвуваноста на Алења и барем пола од интелигенција на Бускетс тој ќе биди третата алка во средниот ред. Ако не, тешко ќе најдиме добра замена за Бускетс.

Дембеле :cuc:

Само слепец и некој со IQ под собна температура не може да го препознае талентот во Дембеле. Кооперација експерти, пред да излезат кладилнициве ластик играле, сега ќе продаваат памет и знаење на скаути на Барселона зошто го купиле Дембеле. Истото го пишав и за Де Геа во фан клуб Јунајтед пред многу години. Кога почна имаше киксеви, го сереа експертиве ама талентот за мене беше очигледен. Со тек на време со повеќе искуство и залагање талентот испливува на површина. Дембеле сезонава наликува на Меси, невозможни продори. И не е се магла, и статистички се издигна. Еве го, главен играч. Само да не се ебава и да се уозбили уште малку и има потенцијал да биде најдобар после Меси.

На овие двајца како ќе легне Де Јонг со неговата пожртвуваност....:drk::drk::drk:

Одма би му ветил првотимски статус и ќе ги набркам и Бускетс и Ракитич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom