Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Виљареал има помалку голови примено од Барса, копачка екипа се сезонава, нападот им е дно.

Прво полувреме Ракитич 3 асистенции .:pos::pos::pos:
* Xavi ли е ? Ракитич ли е?
На тацна им ги намести 3те гола.

Газење до крај треба на гнасите, како само тепаа дома, месари.[DOUBLEPOST=1544045762][/DOUBLEPOST]На решена утакмица Бускетс го става :facepalm:

Последно уредено:
На Денис кариерата му ја сјебавме,дај барем нека игра Ла Лига па да може да го продадеме.
Сигурно не е играч за да добие шанса 2 пати годишно против некои од 3та лига.
Се збореше Милан биле заинтересирани за него ако дадат 20-30 милки супер ќе биде.
Дечкото уште на 20 години беше еден од главните играчи во Виљареал и Севиља,не потпиша на друго место само за да се врати во Барса,не заслужува вака да биде третиран.
Незнам зашто кај Валверде воопшто не добива шанса.:toe:

Се повреди Малком, сериозно изгледаше, да се надеваме дека не скина некој лигамент.

Riqui Puig прекрасна асистенција.
Денис Суарез стварно заслужува повеќе да игра.. Мунир 5-6 гол шанси утна. Сите топки во голман ги шутира..[DOUBLEPOST=1544049755][/DOUBLEPOST]Riqui Puig:
''Danas sam ostvario svoj san. Zahvaljujem se Ernestu Valverdeu što mi je omogućio da nastupim u ovoj utakmici.''
''Još kao trogodišnjaka su me vodili na Camp Nou kako bih gledao Barcelonu. Čekao sam ovaj trenutak, to je početak ostvarenja moga sna.''

Рандом балкански коментар на фан страна: Sta mu se zahvaljujes, jebi mu mater sto te nije od prve stavio. :facepalm::pos:

Последно уредено:
Denis Suárez: “The club should try not to look out for players in the market because they already have brilliant players in the academy and the reserves.”

“I congratulated Riqui Puig for performing so well in the game. He has the capability of reaching to the first team because he is very talented.”

“It was a test for me today and we will see in the next game if there’s a improvement in my case. I am a professional footballer and my goal is to perform for my team. If I don’t play, I have to bet in for the next season. I want to play a lot.”

“Valverde said to the press that it was a game that’s been a test for the players who played less and we’ll see on Saturday if our case develops further.”

Малком истегнал мускул ќе паузира 1-2 недели.
Ништо страшно во прв момент изгледаше многу по опасно.

На Денис кариерата му ја сјебавме,дај барем нека игра Ла Лига па да може да го продадеме.
Сигурно не е играч за да добие шанса 2 пати годишно против некои од 3та лига.
Се збореше Милан биле заинтересирани за него ако дадат 20-30 милки супер ќе биде.
Дечкото уште на 20 години беше еден од главните играчи во Виљареал и Севиља,не потпиша на друго место само за да се врати во Барса,не заслужува вака да биде третиран.
Незнам зашто кај Валверде воопшто не добива шанса.:toe:
Има шпекулации дека Леонардо е доста заинтересиран за него ама Барселона сега за сега премногу бара.

Искрено не знам шо играч е, никад не сум го прател толку, у Барса ретко и да игра па да имам можност да го зирнам, офанзивен везњак е така?

Ако Милан не успее со Фабрегас оваа зима, сигурно ќе пробаат некоја позајмица со откуп да договорат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom