Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозна е повредата на Умтити, прочитав дека ослабел за да го намали теретот врз колената, за да нема болки. Штета, конечно се погоди карпа штопер и се случува ова.

Мене ми се допаѓа како играме. Имаме игра. Штета нема лево некој од Кутињо/Дембеле да бидеме поконкретни. Видал дава 102.3% од себе. Роберто е везњакот кој треба да искочи на сметка на Дембеле.

Класика Валверде, пичкарски на нерешено, ама кога ќе му здрват еден не ќе знае кај е излезот.[DOUBLEPOST=1543092183][/DOUBLEPOST]Видал е крал, еден куп топки освои. Роберто не знаеше кај тера, па се повреди сега. Изгледа само така се заменливи заедно со Ракитиќ.

Се надевам на Malcom или O.Dembele прва постава наместо Рафиња:D[DOUBLEPOST=1543085145][/DOUBLEPOST]Barça: Ter Stegen; Semedo; Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Sergi Roberto, Arturo Vidal, Arthur; Messi, Luis Suárez. ( 4-4-2 ) .
Каков токмак од тренер треба да си, за да играч што не играл скоро 2 месеци, после повреда одма да го стаи да игра 90мин ( Освен ако не го менува ). А Ленглет и Пике добра ја завршуваа одбранбената задача.
Ова е најсмешно нешто напишано во историјата на фан клубов на Кајгана!

Поголема пичка у душа од тренер у Барса не памтам абе Тата имаше повеќе муда од овој неуспешниот абортус. Како само излезе од соблекувална на полувреме како да му фали карта за мечот па гледа со врски да влезе

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

И триплет да освојат, носоњава што побрзо да го нема. Уништи и филозофија и се.
Нешто што е градено 30 години од Кројф навака, ова глупердава дојде да заебе. Кога играла Барса на нерешено бе? И тоа на 0-0? Стај си ја у гз таа постава 4-4-2, под итно 4-3-3 или нека го снема од клупа. Без крило ги пуштил, ги остаи Алба и Семедо цел меч шанси да им праат. Земале пимплаат топка на 0-0 јакиот к*р против Чоловци што вчера направија тим.
Плачење му иде на Пеп коа ги гледа.

Проблемот е што кај Рафиња и Дембеле НЕ се дефанзивно добри,не покриваат не се таков профил,да беше Рафиња од прва постава,ке имавме повеќе креација ДА ама како би се справиле со излетите на Фелипе Луиз и Лемар,Артуро Видал си ја заврши по мое СОЛИДНО работата иако преостар беше во дуелите,фалеше премн Кутињо,Суарез треба малце на клупа-Лукса в џеб ко пикна,во глобала очекувана гала 11-ка под вакви околности,незнам што очекувате од Дембеле или д Малком,и/или Рафиња.Јас не го бранам Валверде ама и од друга страна и не е крив,ова беше класична 4-4-2,иако бев јас Ленглет да игра покрај Пиќе бидејќи знаев дека тешко ке биде после повреда покрај касапите али и вака делумно добро е :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom