Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Лошо е пошо имаат уште 3-4 дена до преоден рок. Може ќе бараат играчи. Дај им го таму Ракетата и Рафиња и доста им е. Тогаш трансферов ќе држи вода, вака пренатрупани ќе сме.

Преголем ризик е со платата што ја влече, Дембеле зима 10-11 овој без 20 нема да е без разлика на висината на трансферот. Веќе го имаме Кутињо со 10тина или 11 незнам колку беше, Видал ќе зима 9, Суарез 10, Дембеле 11, Меси 25 и кусур и сите овие се нето плати ... Премногу е и Погба да се додаде на овој платен список.
gds sabajlevo izvestija deka vidal 4.5m evra ke zemal po sezona, a ne 9.

Лошо е пошо имаат уште 3-4 дена до преоден рок. Може ќе бараат играчи. Дај им го таму Ракетата и Рафиња и доста им е. Тогаш трансферов ќе држи вода, вака пренатрупани ќе сме.

Добар план. Бидејќи управата на Јунајтед едвај чека некој да им го побара Погба и во замена да ги добие Ракитич на залез на кариерата и некон нонејмер.

Ти треба да им ги правиш трансферите на Браса, ептен те бива.

И јас да испробам некоја формација :D

Тер Штеген
Семедо-Ленгле-Умтити-Алба
Видал
Погба-Кутињо
Дембеле-Меси-Малком

Тер Штеген
Семедо-Ленгле-Умтити-Алба
Бускетс
Видал-Погба
Меси-Суарез-Кутињо
Кое тимиште е ова, галактико :pos:

Ова да го пишеш на некоја балканска фан страна за Барса, Хрватите ќе те пцујат како може Ракитич да не е во Први 11

Се повеќе се пишува како Погба се договорил со Барселона за 350,000$ неделна плата, но Јунајтед не го пуштаат

Баталете приказните за Погба, нема ништо од тоа. ;)

Можна стартна 11ка за шпанскиот суперкуп против Севиља (12ти август)

Тер Штеген
Семедо - Пике - Ленгле - Алба
Артур- Бускетс - Кутињо
Малком - Меси - Суарез​

Нема да се носи нов лев бек, Миранда ќе биде резервен бек. Тоа би значело дека до крај на трансфер рок ќе се обидат да донесат уште еден играч во средина. Ако мислат тоа да е играч што е подобар од овие што ги имаме ок, во спротивно не гледам зошто би се носел уште еден везњак. Де Јонг повторно се споменува како прва цел, не знам што би правел тој покрај Видал, Ракитиќ , Артур. Голем талент е, плус доаѓа од една од најдобрите школи, но е на позиција што е пренатрупана.

Барселона брза да ги среди трансферите на Мина во Евертон и Гомеш во Вест Хем. Се очекува над 50 милиони од двајцата. Можно е и Пако да оди на двегодишна позајмива во Ватфорд. Марлин најверојатно во Сусуоло или Торино за околу 15 милиони. Сампер на позајмица во Сампдорија. Ќе остане само нејасна ситуавијата со Рафиња и Мунир. Ја би да останат и двајцата и да заврши преодниот рок за нас.

Барселона брза да ги среди трансферите на Мина во Евертон и Гомеш во Вест Хем. Се очекува над 50 милиони од двајцата. Можно е и Пако да оди на двегодишна позајмива во Ватфорд. Марлин најверојатно во Сусуоло или Торино за околу 15 милиони. Сампер на позајмица во Сампдорија. Ќе остане само нејасна ситуавијата со Рафиња и Мунир. Ја би да останат и двајцата и да заврши преодниот рок за нас.
Јас би го продал Мунир ако дојде друг напаѓач, иначе не може, ќе сме дефицитарни во напад.

За Рафиња сум да остане, ако дојде друг играч во среден ред би го продал Денис.

Баталете приказните за Погба, нема ништо од тоа. ;)

Можна стартна 11ка за шпанскиот суперкуп против Севиља (12ти август)

Тер Штеген
Семедо - Пике - Ленгле - Алба
Артур- Бускетс - Кутињо
Малком - Меси - Суарез​
]
Горе доле тоа ќе е ама Валверде мислам дека Ракитич или С.Роберто ќе го стави на местото на Артур. Иако и јас сум за Артур да игра.
И мислам дека Дембеле би играл пред Малком, за да крене малце самодоверба.

Што бре, Миранда ќе ви биде резервен лев бек, а не Кукуреља? :mad:

Како што прочитав Барселона ги отворила вратите на Кукуреља :D за да си оди ( ваљда сам сакал ) , и Миранда замена за Алба.

Што бре, Миранда ќе ви биде резервен лев бек, а не Кукуреља? :mad:
Да.
Првично планот беше на краток рок (оваа сезона и евентуално уште една) Кукуреља да биде дел од првиот тим, за Миранда да поигра уште една сезона во Барса Б. Миранда е година ипол помлад и е резерва на Кукуреља во Барса Б.

Но, Кукуреља имал понуди од неколку клубови и најверојатно ќе прифати некоја од нив, па Миранда ќе биде резервата на Алба.

Ме заинтересира што спремаат за крај на август :D
Изгледа за Де Јонг е, ако Ајакс не се пласира во ЛШ

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom