Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Извинете што упаѓам...

Од кога Меси има тетоважа на десната рака...месец некаде го пратам и според мене не му требаше. Грдо му стои.

Извинете што упаѓам...

Од кога Меси има тетоважа на десната рака...месец некаде го пратам и според мене не му требаше. Грдо му стои.

Последните месец дена мислам дека ја направи.. и нема само таму и на ногата има неколку. Се започна минатата година.. Искрено и мене не ми се допаѓа хаха нема некако фаца за bad boy :pos::pos:

Последните месец дена мислам дека ја направи.. и нема само таму и на ногата има неколку. Се започна минатата година.. Искрено и мене не ми се допаѓа хаха нема некако фаца за bad boy [emoji14]os:[emoji14]os:
Негов избор,али стварно мислам дека не му требаше :/
Иначе,имаат некое значење ?

Негов избор,али стварно мислам дека не му требаше :/
Иначе,имаат некое значење ?
На ногата тетоважите се посветени на неговиот син Тијаго, а на раката стварно не знам..

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
ТИТУЛАР. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

nesepalete

Триплета :ojeaa:
Воопшто не сакам со Реал финале.. Можат да не повредат повеќе од било која друга екипа (n)
Могу да ме повреде, али не и да ме повреде :icon_lol:

Јасно е дека ќе биде опасно..само да не примиме први гол недајбоже..другото ќе биде многу полесно. Ќе мора да се отворат еднаш..

Се надевам дека тимовите ќе одиграат одличен меч на 6 Јуни, ви посакувам многу среќа, и нека победи подефанзивниот тим :icon_mrgr:

Ќе биде поразлично финале отколку тие против Арсенал и двете против Манчестер Јунајтед. Нема да има толку многу надигрување, а секако ќе треба да се искористат шансите бидејќи видовме при контра како само прават вишок во напад Јувентус, но сепак играме поразлична одбрана од Реал, правиме висок пресинг.

Колку интересен дуел ќе биде тој со Јувентус, на почетоко на сезоната ни во најлудите мисли немаше да речам дека Барса и Јуве ќе играат финале.

Рано е ама незнам зошто мислам дека мечот ќе биде сличен на оној во Рим против Ман. Утд

Јуве е институција бре луѓе , тим за респект. Јас не го сакав Реал поради дополнителните притисоци и фамата околу класикото , али Јуве ќе биде подеднакво тешка задача. Станува збор за најтрофејниот италијански клуб , не за шинтер , и самото тоа си влече тежина и бара огромен респект. Плус да напоменам дека имаат 2 живи легенди во клубот на кои можеби ова ќе им е последна шанса за ваква круна на кариерата , Пирло и Буфон. Кога го гледав Буфон како се радува преги се наежив како пичка пред прво ебење , андиамо андиамо , ќе заплачеше човекот од среќа. Ваков случај кај нас беше Пујол. Ќе дадат се од себе овие двајца да не победат.

Во врска со утакмицата несомнени фаворити сме , плус ако дадеме први гол мислам дека 80 % од работата ќе ја завршиме , али во никој случај не треба да ги потцениме и мислам дека нашите тоа го знаат. У секој случај ќе биде нешто различно од тоа на што сме навикнати минатите години , само нека биде фер и нека победи на тој што ќе му се погоди денот.

Според мене процентуално сме 55-45 за Барса , ништо повеќе.

Последно уредено:
Голем респект за Јуве..Далеку е 2003 кога последно ги гледавме во финале..Можеби и ќе триумфираа тогаш ако беше Недвед во составот..Се дигнаа од пепелта од серија Б, и ете ги сега повторно на врвот на Европа..:cuc: Ќе треба да изиграме перфектно за да ги победиме, ама не се сомневам дека ќе дадеме 100 % од можностите. Да го испратиме Чави со титула! VISCA!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom