Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Сите проблеми ќе се решеја ако на третиот гол Меси се стрчаше кон Енрике и го гушнеше. Замислете што ќе се случуваше со тимот..[DOUBLEPOST=1421015194][/DOUBLEPOST]Еве од друг кадар. :D
10924775_917953968229472_5147655435300809550_n.jpg

Последно уредено:
Браво момци, секоја чест:bravobe:.. буквално гинеа за секоја топка, после сите проблеми што ги има тимот тие одиграа ваква утакмица, да ги гледаш и да уживаш.. дај боже да продолжиме цела сезона со оваа игра, само Енрике да престане да прави ротации секој меч.. денешниот состав плус Чави и Матје е составот за успеси, и мислам дека ако Лучо престане со ротациите повторно ќе ја гледаме онаа стара Барселона која е желна за успеси.. и дали после овој меч некој сеуште мисли дека Меси ќе си замине од клубот, видете ја само сликата при прославувањето на третиот гол и се ќе ви стане јасно.

Еве и тука.

Messi napokon progovorio o situaciji u Klubu, iskreno i pomalo ljutito: "Sve je laž, nikada nisam upitao Barçu da odem niti sam to planirao. Sve su izrežirali, od mog odnosa sa Luchom, pa do 'transfera' u Chelsea i Cityja..."

"Ljut sam, napravili su da izgleda kao da ja posjedujem ovaj klub, a ja sam samo jedan igrač koji radi svoj posao."

"Ove laži veoma bole, posebno što dolaze od medija iz Barcelone, a ne iz Madrida, jer sam navikao da često budemo napadnuti s njihove strane."

"Ili Neuer ili Cristiano, ko god da osvoji Zlatnu loptu to će biti veoma zasluženo."

Го пратите пресот на Меси?

Голема е играта да се дојде до претседател на Барса. Медиумите блиски до одредени кандидати лом прават. Еве ви потврда од каде е изворот на веста.

Messi: "They said I wanted to fire Luis Enrique, I'd never do that. There are people that want to damage the club, they're not from Madrid."
Messi: "I didn't demand anything to stay. I don't want to leave. I love Barcelona"
Messi: "It hurts because the lies didn't come from Madrid this time"

Чави го кажа клучното.
Xavi Hernandez: "When he wants, Gerard Pique is the best CB in the world"

Го пратите пресот на Меси?

Голема е играта да се дојде до претседател на Барса. Медиумите блиски до одредени кандидати лом прават. Еве ви потврда од каде е изворот на веста.

Messi: "They said I wanted to fire Luis Enrique, I'd never do that. There are people that want to damage the club, they're not from Madrid."
Messi: "I didn't demand anything to stay. I don't want to leave. I love Barcelona"
Messi: "It hurts because the lies didn't come from Madrid this time"

Чави го кажа клучното.
Xavi Hernandez: "When he wants, Gerard Pique is the best CB in the world"

Давај линк

Okej, ako najdi nekoj video od ovie intervjua obavezno neka go ostavi tuka.

eve slika
B7GvGtWCQAEoaAr.jpg

Само да знаете дека е многу глупо да гледате снимка од натпревар, а претходно да ви го кажале резултатот. :(
Иако има многу за пишување, ќе бидам многу краток. Доколку на секој натпревар досега се играше со ваков пресинг, со толку жар и желба, сега ќе бевме први на табелата. Толку.

Mascherano: "If no sources are mentioned, things always stay unclear. Press every day talks less about football, sensationalism sells."

Mascherano: "It's very easy to claim something and say it comes from a source inside the dressingroom. People should be more responsible."

Messi: "Suarez is a different type of striker. A real goalscorer, someone who fights for every ball as if it'll be his last."

Iniesta: "There was no meeting of captains as was said, as there was nothing to discuss. Hopefully we can again talk about football now."

И сега?
Момците само сакаат да ја спуштат топката за да се излезе од кризата, или пак навистина весниците ја претераа минатите 5-6 дена со измислици?

Abe se gleda od avion deka nema komunikacija pomegu Enrike i glavnite fudbaleri. Se obiduvaat da ja smirat situacijata sea za dobroto na klubot sto e sosema ocekuvano

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

И сега?
Момците само сакаат да ја спуштат топката за да се излезе од кризата, или пак навистина весниците ја претераа минатите 5-6 дена со измислици?

Многу поверојатно е второто, медиумите воопшто не се за верување, впрочем ако не измислат нешто нема да бидат интересни, а овде влијае многу и наклонетоста кон некој што го прави тој немир во екипата.... П.С Честито победа и да се продолжи вака до крај на сезона, без никакви експерименти, ќе биде успешна !!! VISCA BARCA <3[DOUBLEPOST=1421028910][/DOUBLEPOST]
Abe se gleda od avion deka nema komunikacija pomegu Enrike i glavnite fudbaleri. Se obiduvaat da ja smirat situacijata sea za dobroto na klubot sto e sosema ocekuvano

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Меси никој не може да го натера да изјави нешто што не е вистина, а и тој ако беше сето тоа вистина, а сакаше да ја смири топката едноставно немаше да говори дека од каталонските медиуми потекнуваат тие измислици ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom