Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав утакмицата, но како што гледам по резултатот сме биле одлични,и да конечно и првенецот за Суарез:icon_lol:
Меси го сруши и овој рекорд за најдобар стрелец во ЛШ.. на само 27 години најдобар стрелец во Шпанија и во ЛШ, нема што повеќе да се каже:cuc::cuc::cuc:

Ајде покрај сите што сте ги спомнале сте го заборавиле Тер Штеген, немаше многу работа ама одбраната што ја направи покажува каков потенцијал поседува, а и посигурен беше и на излегување на нафрлени топки, со нога е одличен даваше пасови како средњак :D

На Рафиња не треба да му се замери за црвениот,иако фаулите беа наивни и двата беа престрого санкционирани.

Педро наполно заборавил да игра фудбал. Еден од Тељо или Делофеу мора да испадне надпросечен играч.

Тељо е и ќе биде само обичен просек, Деулофеу ќе бидне нешто, ама ги имаме и Адама, Сандро, Мунир за во нападот, не треба да не боли глава. Исто и средниот ред има добра иднина, Рафиња, Денис Суарез.

Одбраната останува проблем.
Вермален треба да оди на операција и според некои каталонски медиуми го очекува 5 месечна пауза.
Нема трансфер период каде не сме се заебале со некој играч.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Тељо е и ќе биде само обичен просек, Деулофеу ќе бидне нешто, ама ги имаме и Адама, Сандро, Мунир за во нападот, не треба да не боли глава. Исто и средниот ред има добра иднина, Рафиња, Денис Суарез.
Муабетот ми беше за класично крило. Сандро и Мунир не се тоа, а во Адама не се надевам многу, имав пишано и претходно, на сила игра, неинтелегентно.
А за Тељо и Делофеу не знам, ќе видиме.

Ајде покрај сите што сте ги спомнале сте го заборавиле Тер Штеген, немаше многу работа ама одбраната што ја направи покажува каков потенцијал поседува, а и посигурен беше и на излегување на нафрлени топки, со нога е одличен даваше пасови како средњак :D

Barcelona goalkeeper Ter Stegen completed 19 passes during the game tonight, more than any player of APOEL #fcblive

EPIC FAIL TRANSFER -
Mundo Deportivo prenosi kako će Thomas Vermaelen danas otputovati za Finsku kako bi uradio dodatne testove i utvrdio ozbiljnost povrede. Ukoliko bude morao na operaciju, to će biti urađeno ove sedmice, a s terena bi odsustvovao najmanje 5 mjeseci.

Сега за сега Вермален е тотално промашена инвестиција, дај боже да грешам ама во скоро време нема да заигра дефинитивно ....

Реков јас прв човек што треба да си оди од клубот е Зубизарета

Денешната насловна на Мундо Депортиво

1601253_1008250619190584_2174884659047529404_n.jpg

Гадно се заебаа што не го дадоја тој посран милион плус за Асенсио.
Зубизарета прв треба да лета. Рима.

^ Не ми е намерата да провоцирам,ама има нешто во што е добар Пике?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom