Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
B0zTlLQCUAAZjn6.jpg

Мислевте дека ќе стартувам а?

Добро, не испадна педер Енрике. Цел свет чека да го види Суарез како гризе :icon_lol:

Сега, за пораз спремни!

Лучо потенцираше дека најважно е да ја задржиме топката повеќе што значи дека Чави може да ни помогне повеќе, ама губиме во дефанзива и пресинг со неиграњето на Ракитиќ.

Толку не сум бил возбуден за класико од времето кога Роналдињо беше No1 а Меси се појави као шизик со ненормално огромен потенцијал по прецизно од тоа 0-3 кога Рони на сите им ја скрши кичмата

Јеиииј.

Сега ќе гледаме натпревариште невидено.

Пике на курот више, врска нема.
Матје лев бек исто катастрофа. Секој напад го заеба, а ова нашиве нон стоп по таа страна напаѓаат :tapp:

Матје не можам да го глеам више, колку само погреши Лучо што не го стави Алба лев бек. Па овој францусов ко баба се движи :facepalm:

Суарез многу исплашен некако, мора да се ослободи од притисокот

Се надевам дека ако нема трансфер бан ќе купиме десен бек уште во јануари.

Инаку сосема добра игра но треба да влезе Ракитич место Чави за малку повеќе да користиме долги топки.

ja promasi penal situacijata messi i za nekolku minuti stigna kaznata
trebase i morase pike da se odmore na klupa,a na negovo mesto matje

Од Суарез и не очекував многу, прв натпревар. Дa искористеше Меси пасот како што искористи Нејмар сега ќе водевме...Пике е дрво невидено, и не бива ништо повеќе од него..Матје преспор, Алвес...не сакам ни да коментирам..Марсело се шета како сака...

Многу слабо второ полувреме а ете го дигнавме белото знаме со влегувањето на Роберто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom