Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За со Реал:

Алвеш - Пиќе - Маркињос - Матје
Бускетс - Маскерано
Меси - Иниеста - Нејмар
Суарез​

Фала, чао, пријатно.[DOUBLEPOST=1405611866][/DOUBLEPOST]П.С. у фан клубот на Реал ама се радуваат божем Суарез го потпишаа.:cool:

Немој не почнувај, кој ќе ги чита реЈаловците :icon_lol:

Хумелс и Пике, многу лошо. Исти профил, одлични техничари, знаат да играат со топка, високи, ама таа пуста брзина...
Тандемот Пике и Хумелс не е тој што ќе ги сопре Бензема, Кристијано и Бејл кога ќе тргнат во контра. За таа работа Маркињос е идеален и нашиве треба да запнат да го донесат, вреди секое евро за него. Ако дадоа 80 милиони за Суарез, нема да имам против да дадат 40 за Маркињос.
Хумелс е супер, ама на пример во тандем со Маркињос или Бартра, а никако Пике-Хумелс.
Секоја чест за коментаров,уште кога спомнаа за Хумелс сум против ради 2 работи.Ќе го исфрлат Бартра пак во втор план,иако и Пујол кажуваше дека тој е негов наследник,и ќе го земат Хумелс кој е премногу спор.Треба некој поспремен физички играч,да може да им парира на Реал

Матје и преку медиумите кажа дека побарал од управата да го продадат на Барселона.
Значи ни цент повеќе од 15 мил.

Внимавајте на тоа : Новиот Меси (y)

10355799_10152580146945763_4487531374396692737_n.jpg

Втората формација сакам да ја видам како ќе и оди. Овака изгледа одлично.

Втората формација сакам да ја видам како ќе и оди. Овака изгледа одлично.

Само да ги сменат местата Иниеста со Меси, пошо искрено Иниеста на таа позиција :X3:[DOUBLEPOST=1405642813][/DOUBLEPOST]бтв еве нешто и од мене

:LOL:

Midfielder Sergi Roberto (22) is one of the players for whom Barcelona got most offers this summer, but all were immediately rejected. [md]:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Да се пукам или да се бесам е прашањето...

Па искрено не е потенцирано какви понуди имал, можеби имал понуди за да работи у ресторан, манекен или нешо слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom