Фан Клуб: Барселона

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
За со Реал:

Алвеш - Пиќе - Маркињос - Матје
Бускетс - Маскерано
Меси - Иниеста - Нејмар
Суарез​

Фала, чао, пријатно.[DOUBLEPOST=1405611866][/DOUBLEPOST]П.С. у фан клубот на Реал ама се радуваат божем Суарез го потпишаа.:cool:

D

Deleted member 70912

Гостин
Немој не почнувај, кој ќе ги чита реЈаловците :icon_lol:

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Хумелс и Пике, многу лошо. Исти профил, одлични техничари, знаат да играат со топка, високи, ама таа пуста брзина...
Тандемот Пике и Хумелс не е тој што ќе ги сопре Бензема, Кристијано и Бејл кога ќе тргнат во контра. За таа работа Маркињос е идеален и нашиве треба да запнат да го донесат, вреди секое евро за него. Ако дадоа 80 милиони за Суарез, нема да имам против да дадат 40 за Маркињос.
Хумелс е супер, ама на пример во тандем со Маркињос или Бартра, а никако Пике-Хумелс.
Секоја чест за коментаров,уште кога спомнаа за Хумелс сум против ради 2 работи.Ќе го исфрлат Бартра пак во втор план,иако и Пујол кажуваше дека тој е негов наследник,и ќе го земат Хумелс кој е премногу спор.Треба некој поспремен физички играч,да може да им парира на Реал

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Матје и преку медиумите кажа дека побарал од управата да го продадат на Барселона.
Значи ни цент повеќе од 15 мил.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Втората формација сакам да ја видам како ќе и оди. Овака изгледа одлично.

B

Beck's

Гостин
Втората формација сакам да ја видам како ќе и оди. Овака изгледа одлично.
Само да ги сменат местата Иниеста со Меси, пошо искрено Иниеста на таа позиција :X3:[DOUBLEPOST=1405642813][/DOUBLEPOST]бтв еве нешто и од мене

:LOL:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Аха, еве и од мене :D

B

Beck's

Гостин
Midfielder Sergi Roberto (22) is one of the players for whom Barcelona got most offers this summer, but all were immediately rejected. [md]:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Да се пукам или да се бесам е прашањето...
Па искрено не е потенцирано какви понуди имал, можеби имал понуди за да работи у ресторан, манекен или нешо слично

Kajgana Shop

На врв Bottom