Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц неспособна управа.
Гарај се продавал, предобар стопер а нив око не им трепка. Ете заминал во Зенит. Не можам да ги сфатам едноставно..

Пеп ја гледал Аргентина.
Bq_qacZCUAA-gws.jpg

Среќно е малото, видете му ја фацката, гладно е за титулава. Се штедеше за ова. Сакам да ја освои.
Реално Браво е искусен голман, Тер Штеген е со потенцијал. Немам ништо против Браво да брани.

Матје од Валенсија многу блиску до Барселона. Добар, а мислам и не многу скап трансфер. Со него и Маркињос би бил презадоволен.

па да, ништо чудно да се пресели во Барселона затоа што самиот побарал од клубот да ја прифатат понудата. Според него понудата била добра и за него и за клубот, блаблабла.
само што нема ефтино да ја чини Барселона :P клаузулата му е 20 милиони, Валенсија има право и бара 36 мил. тоа е плус дека се пресметани даноци итн.
пред една недела Барселона наводно понудила 10 милиони + Тељо. Ова од Валенсија го одбија, но неколку дена после тоа Матје побара трансфер, сега се спомнува цифра од 25 мил.
јас како навивач на Валенсија сум задоволен со ваква цена :) со оглед на тоа што Матје во Октомври полни 31 година, мада јас парите не ги зимам и убаво би било Матје од следната сезона да е капитен и да си замине како легенда.

па да, ништо чудно да се пресели во Барселона затоа што самиот побарал од клубот да ја прифатат понудата. Според него понудата била добра и за него и за клубот, блаблабла.
само што нема ефтино да ја чини Барселона :P клаузулата му е 20 милиони, Валенсија има право и бара 36 мил. тоа е плус дека се пресметани даноци итн.
пред една недела Барселона наводно понудила 10 милиони + Тељо. Ова од Валенсија го одбија, но неколку дена после тоа Матје побара трансфер, сега се спомнува цифра од 25 мил.
јас како навивач на Валенсија сум задоволен со ваква цена :) со оглед на тоа што Матје во Октомври полни 31 година, мада јас парите не ги зимам и убаво би било Матје од следната сезона да е капитен и да си замине како легенда.

Значи 15-18 мил ќе добиете најмногу ако го земеме.

Дали и толку. Ракитич у најбољи години го земавме 18 а не па овој што има 31 год.
14-15 милиони највише :D

Transfer of Luis Suarez to Barcelona could be announced in coming days. Transfer fee: 50M + Alexis (or fee if he joins another team) [sport]

That escalated quickly!

Минатото лето немавме пари за бек затоа што сме ги потрошиле на Нејмар. Сега на Суарез изгледа ќе ги трошиме.

Кога више се запнати да го продадат Санчез:place: барем нека земат некој класа играч како Суарез,а не да земеме некое дрво како Лоренте или Игуаин.

Суарез е поврзуван со Барса уште во времето кога играше за Ајакс..Несомнено би добиле еден од најдобрите напаѓачи денес...Доколку се оствари овој трансфер друга работа ме загрижува...Неговиот темперамент..Како ќе се прилагоди на притисокот на Ел Класико и на егото на Меси..

Абе како да заборавивте дека Енрике ни е тренер, еден од потемпераментните личности во светот на фудбалот. Верувајте дека во поглед на дисциплината и физичката подготвеност нема да има никакви проблеми. Исти крој се со Пеп во тој поглед. Нема да има кај него пропуштања на тренинзи, незалагање или слично. Човекот мислам дека и Меси би го оставил на клупа само за да биде по негово. Таков треба за соблекувалната и го добивме. Е сеа, колку е поткован на тактички план останува да видиме.

Незнам колку се сеќавате но пред неколку години имаше членови тука што го сакаа како помошник на Пеп. Има харизма човекот, ќе воведе дисциплина и што е најбитно - мотивација. Дали ќе донесе успеси, е тоа е муабет што ќе го правиме наредната година.

П.С. Сетете се на изјавата на Пеп лани... идеше нешто во стил дека сите играчи од светска класа можат да играат заедно во ист тим, баш поради фактот што станува збор за вонсериски таленти и единствено нешто што во оваа ситуација со Суарез би била лоша (според мене) е тоа да не го донесат.[DOUBLEPOST=1403792081][/DOUBLEPOST]Хаха само што му ставија забрана на Суарез... нема да може да игра на 9 натпревари и 4 месеци нема да може да направи трансфер. Ништо од бизнисот:pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom