Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Станува збор за позајмица со можност за откупување, т.е. ако се покаже добро Денис Суарез, Севиља може да го откупи.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Суарез сигурно ќе се покажи, мене ми изгледа дека ќе биди the next big thing. Сега не ми се верува да бидат изиграни и мислам бај бек опцијата ќе ја направат невозможна за Севиља за да ја платат, 20+ милиони и нема шанси да го купуваат.
Иначе воспалението на слепо црево на Лучо било заради стрес. Од назначувањето досега работел по 10 часови во тренинг центарот на Барса, не знам стварно што прави толку човеков без играчи, треба малку да олабави.

Cesc Fàbregas has agreed a four-year contract at Chelsea with a salary of £156,000 per week. [ESN]

Абе има опција да го купат за одредена сума, ама тоа ќе зависи и од самиот играч. Само ако Суарез се согласува да биде продаден, само така можеме да го изгубиме.
Сега не верувам дека Денис Суарез би ја менувал Барса со Севиља.

Football Manager Fans знаат најдобро за оваа опција :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Браво за трансферот ако е вака. 19 милиони не се ништо плус праќаме перспективен играч на позајмица да стекне искуство во клуб што освои ЛЕ.

Иначе ова околу Денис е играчот да е на позајмица и ако Барса не планира да го враќа назад Севиља може да го откупи и ваљда прва има предност пред другите клубови, инаку играчот е во наша сопственост и се надевам дека за 2 сезони кога Чави ќе се пензионира имаме достојна замена.[DOUBLEPOST=1402342153][/DOUBLEPOST]Леле шутиште :D

Последно уредено:
Додека не видам официјална потврда не верувам .

Да се сконцентрираме на играчи од Ла Лига нема да биди ич лошо, секогаш тие трансфери најдобро се покажуваат - хинт Алба, Алвес, Кеита... За втор голман некој од Кабаљеро, Браво или Кејлор Навас, стопери двајца некои од Матје, Фазио, Ињиго Мартинез, Мусачо... Средина Коке освен Ракитич, само напад и десен бек нема некој избор.

Да се сконцентрираме на играчи од Ла Лига нема да биди ич лошо, секогаш тие трансфери најдобро се покажуваат - хинт Алба, Алвес, Кеита... За втор голман некој од Кабаљеро, Браво или Кејлор Навас, стопери двајца некои од Матје, Фазио, Ињиго Мартинез, Мусачо... Средина Коке освен Ракитич, само напад и десен бек нема некој избор.

o_20120621092419_arbeloa_se_hizo_de_elogios_a_benzema.jpg

Му личи дресот а (y)

10444639_880436988640276_6091037561468862068_n.jpg
[DOUBLEPOST=1402358380][/DOUBLEPOST]
10366072_10152492002775763_7874889089552558672_n.jpg

Последно уредено:
Цеск за 30 и некој милион го даваме, Иван за помалку од 20 го земаме.
Значи над 10 милиони повеќе од предвиденото може да се потрошат овој трансфер период. Е, сега останува на неспособните да ги пополнат дупките во одбраната со тие пари.

Тер Штеген
Дани - Новајлија - Пике - Алба
Бускетс
Ракитич - Иниеста
Санчез - Меси - Нејмар

Последно уредено:
Цеск за 30 и некој милион го даваме, Иван за помалку од 20 го земаме.
Значи над 10 милиони повеќе од предвиденото може да се потрошат овој трансфер период. Е, сега останува на неспособните да ги пополнат дупките во одбраната со тие пари.

Тер Штеген
Дани - Новајлија - Пике - Алба
Бускетс
Ракитич - Иниеста
Санчез - Меси - Нејмар
Маркињос 30 мил.
Матје 10 мил.
Браво 7-8
и 9ка.

Да си одат Сонг, Педро, Тељо и С. Роберто со бај бек опција.

Последно уредено:
Маркињос 30 мил.
Матје 10 мил.
Браво 7-8
и 9ка.

Да си одат Сонг, Педро, Тељо и С. Роберто со бај бек опција.

Незнам колку сте запознати, но things have changed in Comunitat Valenciana :)

Адама Траоре во тимот на сезоната во Сегунда, страшен талент. Кога ќе слушнам некој да вели дека ни треба крило (Ројс) се чудам. За извоз ги имаме ваквите играчи, нас ни треба класичен шпиц.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom