Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Виц: Оиер сакал да игра :pos:
Oier: "Ter Stegen and Bravo? If Bravo joins too, it's clear I again won't play next season and then I won't stay. I want to play." [md]

Спорт ес пишува дека Барса направила усмен договор со Марко Ројс и дека останува да се договорат со Дортмунд за трансферот.
Ако успеат да го донесат Ројс ке биде интересно(y)

Овака повреден, богами забава ќе биде...

Citav deka Barsa spremala ponuda od 35m eur. Iskreno ne znam oti Dortmund da go dade so ogled na toa sto ima klauzula od 35m za slednoto leto. Ispod 50-60m neka ni ne probaat i prasajne e dali bi go dale i za tolku.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Уште на почетокот на минатиот месец почнаа шпекулациите со Ројс..Потоа како наеднаш да прекинаа, мислам дека Дортумнд му понуди договор без откупна клаузула, па сега повторно се активираат тие шпекулации..Мое видување е дека сигурно овој преоден рок доаѓа една ѕвезда во Барса.Шансите тоа да биде Агуеро се премали, па можеби се насочени кон Ројс и верувам дека ќе биде понуда повисока од 35 милиони, бидејќи досега и не потрошивме многу пари, а со сигурност ќе замине уште една ѕвезда од нападот. Дортумнд не би продавал, но така беше и за Геце, така беше и за Левандовски, па на крајот желбата на играчите пресуди. Доаѓањето на Ројс во клуб како Барса е искушение и предизвик кој не доаѓа секој ден, огромен чекор напред е тоа..иако после повредата мислам дека заминувањето не му е во прв план..Останува да видиме, ќе биде интересен расплетот, кој ќе биде после Светскотото во Бразил

Луис Енрике имал воспаление на слепо црвено завршил на операција.
Да си тренер на Барса е опасна работа. Ова ептен језиво стана.

Маркињос да дојде по цена Дани да си оди, фала НЕ сакам.
Ројс и тоа како сакам да го видам во дрес на Барса.

Изгледа готово е со Ракитиќ, утре треба официјално соопштение. 19м плус Денис Суарез на позајмица со buy опција.

Добредојде Иван!

1098193-17427771-640-360.jpg

Изгледа готово е со Ракитиќ, утре треба официјално соопштение. 19м плус Денис Суарез на позајмица со buy опција.

Која добитна комбинација ни е ова алал нека им е. Го добиваме Ракитиќ а го праќаме еден од најперспективните играчи на позајмица да се стекне со прволигашко искуство во тим каков што е Севиља. После тоа добиваш два Ракитиќа :D

Која добитна комбинација ни е ова алал нека им е. Го добиваме Ракитиќ а го праќаме еден од најперспективните играчи на позајмица да се стекне со прволигашко искуство во тим каков што е Севиља. После тоа добиваш два Ракитиќа :D
Да но ако има buy опција во договорот како што се шпекулира не е добро. Не знам точно каков е процесот и кој ќе има предност да го земи играчот но сигурно е подобро ако можат да ја исклучат таа buy опција за Севиља. За Суарез зборувам.

Да но ако има buy опција во договорот како што се шпекулира не е добро. Не знам точно каков е процесот и кој ќе има предност да го земи играчот но сигурно е подобро ако можат да ја исклучат таа buy опција за Севиља. За Суарез зборувам.

Абе тоа нели е бај бек опција т.е да можеме да го вратиме кога сакаме

Абе тоа нели е бај бек опција т.е да можеме да го вратиме кога сакаме
Не не. Buy back е кога се продава млад играч, не кога се дава на позајмица. Како Реал со Карвахал, и сега со Мората.

Finalmente, el elegido ha sido Denis Suárez, hasta ahora en el Barça B, que jugará la próxima temporada como cedido en el Sevilla.

Значи на позајмица
[DOUBLEPOST=1402338101][/DOUBLEPOST]Ваљда не се до толку глупи да го дадат туку така Суарез

Ако стварно вака му го напикале секоја чест, значи не е можно да вршат некоја работа без да усерат друга неспособните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom