Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јак десен бек е, за разлика од Куадрадо кој во последно време играЛ цело време десно крило. Значи стварно го немам гледано, ама секаде кај што гледам го сметаат човекот за крило, не за десен бек. Тоа што Дани Алвес правеше да изгледа дека е лесно да се биде десен бек во Барса е друга работа.

Океј е, ќе ја пополнат стоперската позиција, ама со заминувањето на Алвес ќе создадат нов, уште поголем проблем.
Абе Меси да си замине, ќе му се најде замена, ама за Алвес речиси и да нема замена во Барса.
Бускетс и Дани се перфектни, совршени за овој тим, за овој стил на игра.
Плус, со Меси се разбираат како да се еднојајчени близнаци.

Не знам, убаво е да се донесе Маркињос(требаше уште лани), ама од друга страна во секој случај сум против продажба на Дани.

Ако го земеме Маркињос тоа ќе биде одлично,затоа што таков играч ни фалеше во тимот... но ако го дадеме Алвес ќе ја направиме најголемата грешка, затоа што јас мислам дека до сега нема некој друг кој ќе може да го замени Алвес на таа позиција и тешко дека ќе најдеме и во иднина играч каков што е Алвес.. јас сум против продавање на Алвес па дури и по цена да не се донесе Маркињос и да се земе некој друг стопер,иако би сакал да го видам Маркињос кај нас,но никако по цена на продажба на Алвес.. се надевам дека во управата ќе се свестат и ќе им дојде малце памет и ќе успеат да го донесат Маркињос, а истовремено да го задржат и Алвес.

Алвес е играч во години на кој постепено му опаѓа формата уште една сезона ако изигра на највисоко ниво па подобро нека си оди сега со што ке ни донесе нов стопер отколку догодина да си оди како слободен играч.А со донесувањето на Маркињос мое мислење е дека трансферот ќе биде утнат некако млитаво ми изгледа згора на тоа не ни многу висок

Точно е тоа дека играч како Алвеш најверојатно нема да ни дојде ама време му е за нова средина. И така договорот му завршува за една година, нема ваљда да ризикуваат за безпари да ни иде.

Дани е веќе во години и аκо не сега тогаш догодина ќе тρеба да си оди.
Не тρеба да се плашиме од пρомени κога веќе нема што да се изгуби, пρвпат по многу години не освоивме важен тρофеј, сите саκаме измени е измени ваκа се пρават.

Мислам Κвадρадо ќе го донесат.

PSG officials deny reports about a '25M+Alves' offer for centre back Marquinhos (20) and say that the Brazilian won't leave. [le parisien]

Единствен сум што мислам дека новиот штопер нема да биде Маркињос?

PSG officials deny reports about a '25M+Alves' offer for centre back Marquinhos (20) and say that the Brazilian won't leave. [le parisien]

Единствен сум што мислам дека новиот штопер нема да биде Маркињос?

Не знам за тоа ама изгледа единствен си што поверуваш во вакви финти. Последен пример ми беше Кеита кој неколку часа пред да постигне договор со Рома искочи со изјава "Не бегам од Валенсија".

не заради ова погоре, туку поради фактот што не можам да го замислам Алвес во друг клуб хаха :ROFLMAO:

Колку само ќе си одговараше бразилско-шпанската одбрана. Алвеш и Маркињос, Пиќе и Алба. :(
За десен бек сакам да тргнеме по Забалета и он би си одговарал со Меси :)

Не знам за вас, ама некако ми е мило за Фабрегас што си оди. Никогаш не ми беше мил како играч на Барса. По фацата му се гледаше дека нешто му фали таму :D

Абе Пишчек 29 год има, каде со него
И што ако има 29 год? Ова не е ФИФА па за 2 саати да напуни 32 години, Пишчек е еден од најдобрите десни бекови.[DOUBLEPOST=1402247648][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=Rbw1aD7-R20
треба да ги има овие мадиња и да шутира почесто и у Барса, на сите ни е преку глава тоа пимплање до бесвест пред гол

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom