Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кои фрустрации се за такви ѕвезди да ја бркаат топката 90 мин..Разбирам што е омразата кон овој стил..Со овој стил сите ги направивме мајмуни..и ако даде господ повторно ќе бидеме на врвот. Во ова видео видов многу поголема мотивација и поголема директност..Тоа мора да се врати кај играчите.

Браво памтам против Барса ова сезона се изрезили еден куп киксови направи.. Вили Кабалеро и Кејлор Навас се дефинитивно подобри опции.

Добро циркузантов потпиша за ПСЖ. Лакше се дише!

Barçin trener Luis Enrique profesionalnu igračku karijeru završio je 2004. godine, ali je i dalje bio fizički aktivan. Naime, 2008. godine istrčao je "Marathon des Sables", dužine 245 kilometara, kroz pustinje Maroka, a za taj mu je podvig trebalo sedam dana. Samo tri godine ranije, učestvovao je i njujorškom maratonu, a dužinu od 42 kilometra i 195 metara pretrčao je za 3 sata, 14 minuta i 9 sekundi. Učestvovao je u još mnogo takmičenja, a nema sumnje da će prvotimci pod njegovim vodstvom biti izuzetno fizički spremni.

Опростите што је на спрско-хрватски.

onaka mi tekna sega
dali se treneri nekade patrik klajvert i mihail raiziger,za filip cocu mislam deka e

FC Barcelona je osvojila "Fair play" nagradu za sezonu 2013/14, s obzirom da je u 38 ligaških utakmica osvojila samo 79 bodova (bazirano na broju žutih i crvenih kartona). Na drugom mjestu se nalazi Real Sociedad (83), a na trećem Athletic Bilbao (85).

U Segundi je nagrada također pripala FC Barceloni, s obzirom da je Barça B osvojila najmanje negativnih bodova - 82. Druga je Girona (102), a treći Lugo (104).

(y)

Luis Enrique and sports director Zubizarreta held yesterday a three-hour meeting to discuss next season's squad. [sport]

Зуби мисли дека со Тата си има работа а! :D[DOUBLEPOST=1400970515][/DOUBLEPOST]Players to whom Messi gave most assists: Pedro 17 - Eto'o 15 - Villa 12 - Cesc 10 - Alexis 9

Добро е ја мислев ќе останеме без трофеј сезонава :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1401007484][/DOUBLEPOST]Бтв да не заборавам, синоќа Миранда ми остави неверојатен впечаток а и мислам беше поврзан со трансфер кај нас.

Последно уредено:
Таман реков да напишем вчера: Врти сучи Виља зеде и Примера и ЛШ ама ништо од работата :D :D

И Коке и Миранда ми оставија силен впечаток вчера, можеби Миранда на крајот имаше неколку панични интервенции, но се на се беше одличен..Не поврзуваат со Маркињос од ПСЖ..Неговата цена е 40 милиони евра, а се смета дека и Дани би бил вклучен во трансферот :facepalm: Кога ќе ми текне дека лани можевме да го земеме од Рома многу поевтино..Многу лоша трансфер политика има управата..И не знам дали забележавте еден круцијален момент според..На почетокот на месецот се само звучни имиња се поврзуваа со Барса..Како одминуваше времето таа листа како да се намалува и на површина излегуваат фудбалери кои го имаат пред себе она НАДЕЖНИ, но неискусни и недокажани..Нема ниедно зввучно име во последно, и според тоа мислам дека на крајот на трансфер периодот ќе се задоволиме со 2 трансфери најмногу, не сметајќи го тука Тер Штеген...Дај Боже да грешам..

Според МД во тек се преговори за ангажман на Маркињос од ПСЖ. Нека дојде овој уште и Лапорте или Бенатиа и да си гледаме СП на раат :D[DOUBLEPOST=1401018662][/DOUBLEPOST]Формација која ја најдов во еден коментар под веста

Ter Stegen​

Cuadrado (Montolla) Pique (Bartra) Marquinhos (Laporte) Alba (Adriano)

Busi (Mache y Fontas)​

Koke o Rakitic o Pjnaic (Xavi y S.Roberto) Iniesta (Rafinha)
Reus (Munir y Halilovic)​

Messi (Adama) Neymar (Deulofeu)​

Последно уредено:
Новиот имиџ на Чави

BoegKgCIgAAX-JV.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom