Lu5
Som la gent Blaugrana!
Освен кај повеќе пати спомнатите (Нејмар, Бартра, Алба..) кај кого ти виде заинтересираност за игра? Буквално истото како со Меси беше со Иниеста, Чави, Фабре, па и Бускетс. Е тоа за мене другар не е кривица на Меси, туку на целата управа која не успева да ги мотивира играчите. Санчез е природно да сака да игра, да се докажува и да се вброи во групата од погоре. Нив не им треба некоја посебна мотивација.Тоа што играше секој натпревар 90" иако не заслужуваше такво нешто, тоа што барем на клучните натпревари како што беа натпреварите со Атлетико не покажа улога на лидер како што се представува во тимот и какви се очекувањата од него. Тотално незаинтересиран во 90% од сезоната, и не ми се јасни фановите ај годинава нема врска се чува за светското. Вие за Барса ве боли или за Аргентина. Тоа што соиграчите ако случајно не му подаваат треба ОБАВЕЗНО да му се извинат, и го сметам како директен виновик за заминувањето на Ето, Ибра, Виља и ете сеа најверојатно Санчез. Мене ми недостигна тројката Анри-Ето-Меси, кога не беше важно кој ќе погоди, немаше љубомора, нема рчки помеѓу играчите, зашто шутна, зашто не ми подаде бла бла бла. И да сакам класична 9ка во тимот, овој ако толку го сака Барса нека се префрли на крило
И гледаш сега колку лицемерно реагираш? Бараш од него да превземи лидерска позиција во тимот а го плукаш од Октомври наваму, ти и тие со став сличен на твојот. Не треба тој самиот да превземи лидерска позиција, некој треба да му ја додели, истото важи и за минутите на терен.
Не знам зошто наеднаш почнавте да свршувате на Санчез, освен 2-3 блесоци сезонава не изигра АПСОЛУНО НИШТО ПОДОБРО ОД ПЕДРО. Најдобар играч бил сезонава

Се мислам само дали ако Гвардиола го седнеше на клупа и не му ја дадеше слободата која му треба колку трофеи ќе ни донесеја копуциве кои чекаат топки од средината.
Последно уредено: