Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе да не прочитам дека не сме заслужувале титула , тоа не е точно , со сите проблеми во оваа сезона и аматер тренер ние сме сеуште во борба за титула .
Не можам да замислам како може навивач на Барса да сака со целото срце,тим од Мадрид да сака да освои титула.СРАМНО!!!(тој тоа што го мисли нека не навива за Барселона)
Кога сме кој како ја заслужил титулата,како ја има Атлетико М. заслужено титулата повеќе од Барса(барем до сега)?
Ние ги тепавме Реал двете утакмици,тие не.Немаме победено во примера против Атлетико ама немаат ни тие против нас.
И тие ја заслужувале титулата повеќе од насАко има некој нека каже поради што Атлетико ја засужил титулата?
Ако не ги тепаме последно коло тогаш може да се каже дека не сме заслужиле а не сега,ебави тоа хејтерите
Мислам дека тоа беше моментот кога ќе умрев. Каква будала е тој човек.Ако некој најде гиф од моментот кога Пинто дриблаше на 30 метри од гол нека го стави...
Баталете математики, не приметувате дека пишено ни е да освојме. И да изгубиме против Елче пак ќе се деси нешто да одлучуваме последна утакмица![]()