Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Муце од кога бе ти волку верен фан на Атлетико? Откако дојде Фалкао?Муциња готови сте на Калдерон од пишаното не се бега!Мене искрено ме загрижува резултатов. Да не се пласираат 1/2 па да остани Барса во конкуренција само за Примера. Кај Атлетико најтежок распоред па и пласирање 1/2 финале им фали.
Кога ќе размислиш подобро може и не е толку лоша идеа тоа.Кога ми текна дека сме една повреда разлика од играње на Сонг.
Commentator yesterday said: "Pinto plays like lucky fan who was recently promoted to be a GK"
Инаку читам единствената причина ради која Пинто денеска е во клубот е тоа што му бил најдобар пријател на Меси
Лошо е лошо брат, вака на хартија и мене не ми изгледаше така, ама ако се сеќаваш го проба Тата и ова. Таа црна ноќ во Баскија на Сан Себастијан против Сосиедад. Гриезман му ја изваде маста на Сонг таа вечер, немаше брзи транзиции од одбрана до напад, Бускетс се гушеше со нашиот генијалец Сонг. Изгубивме 3-1 без да покажиме игра карактеристична за Барса.Кога ќе размислиш подобро може и не е толку лоша идеа тоа.
Секако играме со 4 средни играчи. Ако наместо Фабрегас игра Сонг добиваш многу повеќе од што губиш. Иниеста ќе игра на природната позиција, Нејмар исто може да игра лево наместо десно, Бускетс може да оди малку понапред и да игра поофанзивно, а одбраната сепак ќе има двајца високи ДМ да и помогнат со нафрлени топки:
![]()
Уствари со една обична замена Сонг--->Фабрегас може да реши 2-3 сериозни проблеми во напад и во одбрана, ама пошто Тата не е многу по размислување тешко дека ќе го видиме ова освен ако не се повреди Фабрегас.