Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мене се повеќе ми мириса дека ќе ги избациме со 2 нерешени утакмици како што беше во супер купот, а и како против ПСЖ лани во 1/4 финале

Јас мислам дека на пенали ќе оди ова четвртфинале, голови на двете утакмици заедно 2 можи да има, за повеќе не верувам

Какви пенали бе, уште на првата утакмица има да ги исфрламе од игра (y)[DOUBLEPOST=1396175555][/DOUBLEPOST]Имаше неколку слични потези Буски[DOUBLEPOST=1396175693][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Зашо не тргнеме по Барѕаљи незнам. Таков ни треба на нас некој стуб у одбрана, имаме што летаат напред....
Плус италијанските екипи се лесно ранливи, добра понуда и нема шанси да не го пуштат.

Зашо не тргнеме по Барѕаљи незнам. Таков ни треба на нас некој стуб у одбрана, имаме што летаат напред....
Плус италијанските екипи се лесно ранливи, добра понуда и нема шанси да не го пуштат.
http://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Barzagli
Age 32. ОКПОЗЗ! Треба некој талент, млад и еден мааалку поискусен и подокажан, со макотрпна работа се бива, ете видовме бива и Маске стопер. Аман со муабетиве, стварно, дури и новороденчињата знаат што ни треба, само управава 2-3 години спие. Затоа покрај засилувања ни требаат и промени, кадровски. Ново раководство, Тата треба да остани, да се консолидира тимот, да се направи таа хармонија помеѓу тренерот, играчите и управата, па после ќе бидеме пак непобедливи. Срамота е вака богат, познат, трофеен тим да се занимава со непрофесионализам и инает.

Вчера не го фатив прво полувреме од почеток, па сум го испуштил ова...
10154482_617041858373114_345167284_n.jpg

Браво(y)

Ај ако може нека ми најде некој официјална статистика за Меси до сега, колку голови има дадено и у колку утакмици, у цела карирера у сите натпреварување во Барса

Ние битно си го задржавме Серхи Роберто :facepalm:
10155098_608747859212832_139559109_n.jpg

Ај да се организираме да глеаме заедно у вторник кој сака.. за тие што се у Скопје...

Во вторник дефинитивно го сакам Фабрегас на клупа. Утакмицата ќе ја добие тој што ќе доминира на средината , а таму можеме да доминираме само со Чави Бускетс и Иниеста , а напред би почнал со Санчез Меси и Педро. Нејмар нека одмори прво полувреме. Се освен ова ќе биде залудно. Ако го видам пак Фабрегас во средина а Иниеста да игра крило , не ја ни гледам утакмицата.

Стар е Барзаљи. Бонучи е помлад и поквалитетен(во поглед на минутажата која ја има, инаку не сум ги гледал многу). Сепак, ако мене ме прашуваат за стопер од Серија А, не би штедел воопшто за да го донесам Мехди Бенатија од Рома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom