Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тата потфрли утакмицава многу , како и во многу други сезонава. Само една работа не ми е јасна за него ... Чија марионета е? И на резултат 0-1 не издржи a да не го стави С.Роберто.

Фала богу помина можеби најтешкото гостување сезонава , за среќа неморавме да го искористеме џокерот со една нерешена што ја имаме до крајот.

Јас сум задоволен од Нејмар , далеку поопасно делуваме со него во игра , на овој натпревар очаен беше Фабрегас да не речам мизерен , а Меси и Нејмар иако најактивни сепак најмногу грешеа.

Тата не го чепкајте, пред недела дена бевме заковани на 3 место а вечерва сме лидери со +2 од вториот. И тоа пази со познатата одбрана веќе и со Пинто од вечерва

Тата не го чепкајте, пред недела дена бевме заковани на 3 место а вечерва сме лидери со +2 од вториот. И тоа пази со познатата одбрана веќе и со Пинто од вечерва
Абе иди бегај, гледа ништо не играат, и прва измена у 75та минута ја прави...slow motion е побрзо од него.

Тата не е крив што успеа да промаши Нејмар, и неколкуте други ситуации сами пред гол + тоа што Пике погоди статива.

Абе иди бегај, гледа ништо не играат, и прва измена у 75та минута ја прави...slow motion е побрзо од него.

Во еден период ја изгубивме и доминацијата на средината на теренот , буквално се браневме добри 15 минути , и човекот ништо не презема само стои со скрстени раце и прати немо. Барем да зема да се изнервира бре , да се расписка да се растрча низ тоа аут линијата , да ги мотивира.

Пеп кога дојде 2008 на чело на Барса имаше коса , од вакви утакмици човекот е сега ќелав. Тата како што тргнал ќе му се згусти и таа што ја има. :pos:

Бускетс и Пике беа брилијантни на утакмицава, сите пофалби за нив. Сега навивам Атлетик ако не му земи бод на Атлетико, барем убаво да ги измори за во вторник.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Најмногу се радувам кога килаво тепаме против гнасни екипи, па и од пенал, мхмхмх. Да ги боли повеќе, говеда невакцинирани!
Да ти ебам ненормалниот :pos::pos::pos::pos:

Нејќам да зборувам прерано, но титулата во Лигата е 70% наша. Останува само да не ги пукне некоја криза или недај Буда некоја повреда.

Атлетико губи од Билбао..добро се одвиваат работите...

ne se dava taka lesno atletiko kako real :D

Атлетико нема комплекси затоа е тоа така. Да ти се збират некои ликови и да те ебат 7-8 години и да те малтретират , и ти ќе бегаш кога ќе ги видиш.:pos: Тоа му се случува и на реал , можда и поквалитетен состав имаат на хартија од нас , али џабе кога психички сме 10 пати пред нив.

У вторник само да не примиме гол, па макар и 0-0 е. Презадоволен ќе бидам со победа без примен гол 1-0/2-0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom