Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Most goals from outside the box in Europe's top 5 leagues this season: Luis Suarez 7 - Lionel Messi 6 - Mario Balotelli 5

Се зборува дека судот во Валенсија ќе го истражува трансферот на Виља од Валенсија во Барса во 2010 година. Имало некои сомнителни работи.
Нареден за истражување, трансферот на Кројф или Кубала. :unsure:

Most goals from outside the box in Europe's top 5 leagues this season: Luis Suarez 7 - Lionel Messi 6 - Mario Balotelli 5

Се зборува дека судот во Валенсија ќе го истражува трансферот на Виља од Валенсија во Барса во 2010 година. Имало некои сомнителни работи.
Нареден за истражување, трансферот на Кројф или Кубала. :unsure:

Исто така да се истражи трансферот на Ди Стефано во Реал. :свиркам:

Нека го истражуват и Жоан Гампер , онака постхумно , добро е за репутацијата. Од кај знаеш , можеби направил некои збрки кога ја основал Барса , па можда тие 100 и кусур години неважат и како клуб цело време сме им ебавале матер на сите а уствари не сме ни постоеле. :pos:

Katalonci kade se izgubi be Neymar go nema igra li so prai?

Росонер бе кога последен пат ги имаш гледано Барса?

Па 2,3 кола :pos:ама не е активен баш .. го гледав со Манчестер, паѓа на секој дуел ептен јуфка е најскапиот играч на сите времиња..

Некој од Дортмунд/Атлетико/Манчестер мислам дека ќе биде добра ждрепка. Да ги одбегнеме Реал и Баерн барем уште оваа рунда. :)

Атлетико не, ја сакам некој од Манчестер и Дортмунд, ама повеќе Манчестер. Или ако не се веќе овие 2 екипи нека се падне барем Баерн или поминуваме и освојуваме или ич да не се замараме. :D

Дортмунд сега, финале со Баерн :)

Значи 4 години се молам да играме финале со Баерн и се некоја глупост го спречува тоа

Според моето мислење сега ќе биде Дортмунд, а ако продлжиме финале со Баерн (не да се фалам ама 2 пати имам погодено со кој ќе играме финале) хахахаха

Ај ако може некој во порака да ми прати повредени играчи на Барса и можен состав за во недела.

Ај ако може некој во порака да ми прати повредени играчи на Барса и можен состав за во недела.

Немојте да му праќате, ќе му ги даде податоците на Анчелоти.

:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom