Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Изјавата на Тата Мартино на прес:Тимот кој ке има помал посед на топка,на крај ке испадне :)
Затоа и ги игра Чави,Иниеста и Цесц заедно
BTW: Буски ке асиситира за гол денес(y)

Извинете што се мешам на фан клубов знам дека не ми е местото тука но сакав да прокоментирам нешто . Гледам повеќето од вас несакаат да го играат Xavi вечерва , па таков играч се чува баш за вакви моменти , каде со една топка може да реши се и со неговото искуство , на таков мајстор кој е во поодминати години местото му е само на вакви натпревари. Доколку игра тоа ќе биде голем плус за Барса.

Извинете што се мешам на фан клубов знам дека не ми е местото тука но сакав да прокоментирам нешто . Гледам повеќето од вас несакаат да го играат Xavi вечерва , па таков играч се чува баш за вакви моменти , каде со една топка може да реши се и со неговото искуство , на таков мајстор кој е во поодминати години местото му е само на вакви натпревари. Доколку игра тоа ќе биде голем плус за Барса.

:ROFLMAO:

In Hart we Trust !

Visca Barca !

Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Navas, Toure, Fernandinho, Kolarov, Silva, Negredo

Валдес​
Дани - Пике - Маске - Алба
Буски​
Чави - - - Иниеста
Цеск​
Алексис - Меси​

Не е ова. Како што беше најавувано Иниеста ќе игра ко крило, крило еј:facepalm: Уште од сеа го замислувам како си кружи кај корнер знаменцето од немоќ

Не е ова. Како што беше најавувано Иниеста ќе игра ко крило, крило еј:facepalm: Уште од сеа го замислувам како си кружи кај корнер знаменцето од немоќ

Или дава (за понатаму) решавачки гол? :giggle:

Ќе ја дават ли негде или ќе треба на стримови да гледаме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom