Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Samo treba da nauci da ne bide tolku sebicen ! Mada nasite napagaci i taka treba da bidat,pogotovo Pedro i Sancez,odamna nemam videno drilbing od niv...

Samo treba da nauci da ne bide tolku sebicen ! Mada nasite napagaci i taka treba da bidat,pogotovo Pedro i Sancez,odamna nemam videno drilbing od niv...
Дрибла Педро бе, во место. Што вика коментаторот на СпортКлуб има најдобар дриблинг во место во светот ;)

pa preku kur veke so nesebicnost i 1000 pasoj pred gol... treba nekoj vakov sho sam ke zemi gol da daj osven messi... neymar i nego go napraja da podava sam pred gol..

Во последниве 6 дена Меси тренирал повеке од 60 часови :confused:
(y)(y)(y)

pa preku kur veke so nesebicnost i 1000 pasoj pred gol... treba nekoj vakov sho sam ke zemi gol da daj osven messi... neymar i nego go napraja da podava sam pred gol..

Samiot Nejmar e kriv za taa rabota,nikoj drug.Valda ne mu velat da podava po sekoja cena ako ima sansi za gol kako sto imase do sega milioni pati.Samodoverbata e vo prasane...

455800.gif

Никогаш доста од овој човек..Мора да игра на Светското..сеуште ја има магијата во нозете..од слободен удар ќе ги реши пола од противниците. Мајстор!

Ц ц ц... (n)

Faus (vice president): "New stadium name could get us 250M in 25 years, but is not an option. Adding sponsor name to Camp Nou could be 100M"

Новото име на стадионот
Камп Катар Фоундејшн Ерлајнс Ал Каеда Рест Ин Пис Осама Бин Ладен Ноу

А, оти не пресметаат да си го продадат задникот колку пари ќе добијат? :свиркам:

sega pa i so neymar so e rabotata
--- надополнето: 10 декември 2013 во 15:11 ---
sega pa i so neymar so e rabotata

Не е одлучено за стадионот, бетер спорот за името станавме. Ја одложиле одлуката за во јануари мислам единствено што решиле е дека ако прават нов стадион ќе има капацитет од 105 000 гледачи.

Никогаш доста од овој човек..Мора да игра на Светското..сеуште ја има магијата во нозете..од слободен удар ќе ги реши пола од противниците. Мајстор!

Ако го видам на светско ќе заплачам мајке ми...
--- надополнето: 10 декември 2013 во 23:03 ---

Ако го видам на светско ќе заплачам мајке ми...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom