Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тандем снова, Пике и Маскерано. Ако тепаме треба зејтин в црква да носиме.

Не ми е јасно зошто не игра нашиот најдобар дефанзивец Бартра. Инаку моментално сме без 4ца од најдобрите стартни 11, ужасот со повредите може многу да не чини

Има ли стадион кајшто Нејмар не се сопнува 5 пати во важни моменти? Не е до тревата, да не му стават дрога во флашата?

A M A T E R I - site do eden...Nitu se razbiraat na teren,nitu igraat seriozno...Site ekipi vo svetot placaat za da stignat do 16tnikot,ovie sekoja minuta odat do tamu ama toj sto treba da sutira posleden ili ke se lizne ili ke se filozofira ke saka nekoj pas da pusti sto nema smisla,ili ke sutira 20 metri od golot po daleku ili pak ke ja vrati topkata nazad...Ojdoa nervite bezveza....
Nejmar :facepalm:
Montoja ke sakal da zamine oti ne igral dovolno :tapp:...Sreken da e sto ne go vratat u Barca B da igra...

Јас цела одбрана ми ја отпуштил буквално , Пике Маскерано и Монтоја .

Јас сум задоволен , нека бидат поконкретни во второ полувреме и победата е наша.

Адријано денеска изгубен :tapp: и Монтоја исто...
Нејмар како на вазелин да гази :facepalm:

Маскерано каква камиказа :pos:
Не ми се верува дека Бартра седи на клупа на сметка на овој...

Иначе денес не е до Нејмар. Бускец, Адриано и Фабрегас се лизгаа како ненормални. Сеа во друго треба да е подобро, затоа што во прво сигурно не очекуваа да играат на оваков стадион.

Не е лошо бе, не знам дали некој се секава пред 2 сезони имаше многу дожд па топката не се ни движеше по теренот ете сега напагаме на подобрата страна

Судијава!!!
--- надополнето: 1 декември 2013 во 22:27 ---
:facepalm: не стигна казната

Иниеста денеска потврди дека не планира да игра фудбал, додека не потпише нов договор. Така да или нека му дадат што сака или нека го продаваат. Безвезе е ваков квалитетен играч да биде лево сметало на терен.
И стварно не знам од кај им е мислата, дека Фабрегас како напаѓач е добра идеја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom