Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:
Замислете шо ќе се случуваше со Серхи Роберто, Донгу, Патрик и Траоре ако игравме.
Која трагедија се човече...

Пујол и Пике се проблемот. А и Сеск и Сонг богами.
Алвеш, Бартра и Бускетс 45та да влезат и нема да има проблеми да ја вратиме.

No comment za mecot.Totalna dominacija na Ajax...Na nasive ko da ne mu se igra,ili pak ne mozat da igrat ako protivnikot trca premnogu i se bori za sekoja topka.....
Odbranava katastrofa...Nejmar ako saka da stane eden od najdobrite mora da gi iskoristi sansite eden na eden ncncncn....Mor da vlezi Buskets 2to.....
Od Pujol tolku :(,ostare drugar...

Шта је бре мишеви, шта сте се усрали? :D
Мизерија еј.. како прво одбраната. Преку кур ми е од грешните пасови на Маскерано у средина, ПРЕКУ КУР... Пујол е веќе во години, а и спор е за бек..
Како второ неаме напаѓач, како да дадеме гол.
Не играат толку лошо како што немаат желба да победат.. некако не се замараат.
У второ нека влезе Бартра место Маске, барем да не примаме уште еден и Донгоу место Фабрегас како напаѓач или место Чави.

Zosto site pisuvate za odbranata a nikoj ne spomnuva nesto za Nejmar ? Porazot ide na dusa na Nejmar,tolku da ne mozis da pogodis eden na eden so golmanot....najdobar...my ass najdobar...

Ајде каде е Нејмар да превземе одговорност да ја сврти? КАТАСТРОФА! Уште многу многу треба да јаде леб за да стигне до нивото на Меси. Оваа екипа има еден лидер, и да се молиме да се врати во најдобро светло. Од 49 минута играме со играч повеќе, нема оправдување! Мораше да дојде крај на таа серија, не сум гневен. одиме напред!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom