Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси не заслужува а и нема да биде добитник на златната топка. Рибери според мене ќе освои а и заслужува бога ми. Меси највероватно ќе остане на досегашнитe 4 освоени освен ако не се повампири и да стане стариот Меси од пред 2 и повеќе сезони, или да освои светско што е малце вероватно некое од овие да се случи

^ Why so pessimistic? :D

Пред Меси остануваат најдобрите фудбалски години, каде што сите играчи го достигнуваат зенитот на фудбалската зрелост.

Меси годинава нема да земе. Едноставно е. Не може човекот глава да крене од повреди кои го затераа при крајот на прошлата сезона, односно уште од утакмиците со ПСЖ во ЛШ, а еве и во првиот дел од новава сезона (што е битна ) човекот неможе три утакмици да сврзе.

Иначе, не се слагам со Beck's дека Меси ќе остане на 4 топки. Уште минимум една зима 100%, али под претпоставка да го служи здравјето и подалеку од повредите.

При 100% здрав Меси, не гледам моментално фудбалер кој може да му парира за Златната топка.

Меси гарант зема уште една Златна топка.. А можеби и светско првенство..Никогаш не вели никогаш, со разигран Меси, Агуеро кој е во врвна форма, Ди Марија..се може да се случи верувајте. За мене се едни од фаворитите, покрај Германија Шпанија и Бразил

Аргентина беше многу силна во квалификациите. Доколку тимовите немаат проблеми со повреди во топ 3 фаворити ми се заедно со Бразил и Шпанија

--- надополнето: 19 ноември 2013 во 21:57 ---

Што е овој ужас, Валдес се повреди на мечот со Јужна Африка

kaj bez messi,pa i bez valdes sega
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 23:13 ---
kaj bez messi,pa i bez valdes sega

Баш во сезоната кога беше најдобар се повреди, каков малер сме еј..:facepalm:

Po rekorden pat osvoena i ovaa nagrada,tret pat :cuc:
BZg9kOyCYAAl5gF.jpg

Сакото црна ружа...да не е у сектата :icon_lol: Нема фудбалер со стил ебаго, само Пирло господин човек. Другите се или у тренерки ко Руси на автобуска или залепени розови маички или како Меси недефиниран стил.

ОФИЦИЈАЛНО:

ФК Барселона потврди дека во клубот следната сезона ќе дојде Марк Тер Стеген или Пепе Реина. Постои и можност да дојдат двајцата бидејќи Валдес ќе го напушти клубот, а и Пинто е во години.

Со голманите следното лето ќе дојдат уште 2 играчи. Стопер и напаѓач, управата е заинтересирана за доведување на Тиаго Силва и Агуеро, додека Тата Мартино инсистира на Марко Ројс и Давид Луиз.

Тата разговарал со Меси за неговата позиција. Некогаш Лео ќе игра централен напаѓач, а некогаш на неговата природна позиција, десно крило.

ПСЖ, Ливерпул, Арсенал и Интер се заинтересирани за Педро, спремни се да платат до 35 милиони евра

Сакото црна ружа...да не е у сектата :icon_lol: Нема фудбалер со стил ебаго, само Пирло господин човек. Другите се или у тренерки ко Руси на автобуска или залепени розови маички или како Меси недефиниран стил.

ronaldo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom