Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нов натпис на трибините на Ноу Камп

Qatar-Airways-ya-luce-en-las-g_54394018304_54115221214_352_180.jpg

Гром да го удри цело раководство, стоки продадени.

Не е потег за поздрав, ама во ред е да се има спонзори, и подобро a decent one, отколку обложувалница.

*освен ако си саркастичен

Друже, парите го вртат светот јбг :)
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 15:58 ---
А вие се напнавте со тоа што ние се напнавме. :icon_lol:

Па, нели за вас немаше никаква смисла златна топка или грешам ? :cool:

Не ми сметаат спонзорите. Знам дека помина она време кога немавме реклами по дресови и чуда. Но ме нервира тоа што премногу им се дава простор на Катар. Ги има на сите можни места и по дресови и во тренинг центарот и надвор од стадионот. Доволно беше да остане како порака она Mes que un club. Немаше потреба од вметнување на уште еден за мене небитен слоган.

Ти за ова се нервираш. Почетокот на декември ќе се разгледуваат опциите за реновирање на Ноу Камп можно е и името на стадионот да се даде на спонзор. Мене лично тоа нема да ми пречи.
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 19:49 ---
Санчез машина за голови стана:cuc:

Да бе, Чиле феноменално ги одигра квалификациите

Умре ли Фан Клуб Барца, никој не прокоментира за пишувањата дека агентот на Ројс зборувал со Зуби и постои можност да го купат во 2015та за 35м евра.

п.с Ова посебно се однесува на @Beck's

Умре ли Фан Клуб Барца, никој не прокоментира за пишувањата дека агентот на Ројс зборувал со Зуби и постои можност да го купат во 2015та за 35м евра.

п.с Ова посебно се однесува на @Beck's

Искрено изгубив верба во сегашната управа на Барса, секој пат почнуваат со некои јаки имиња и на крајот завршуваат со анкети дали сметате дека измената на Валдес може да се најде од кантерата на пример. И овој на аватар што го имам ќе ни го лапнат изгледа

Alba: "Ballon d'Or? Depends on voters. I think for the majority of the people, the best player is Leo and he will be as long as he wants"

Thiago Silva (PSG): "Ballon d'Or? Couldn't vote for Brazilians, so voted for Messi first, then Ibrahimovic and Ronaldo." [globoesporte]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom