Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Tele..da bese drug natprevar skapo ke ne cinese ovaa glupost, na primer vo eliminaciona faza da bevme..Mora da se izglupira, odamna ne go napravil toa...

Бускетс со глава...дочекав и тоа да го видам :)
И пред да почнете Пике не е крив за голов...јебеш га, блокира набацување, (не)среќа е во прашање.

Ok ova se slucuva ama na Pike mora na sekoi 5 ntprevari...glup...
Super igrame samo mora da se podobri realiziacijata,mora podobra zavrsnica da imame....

Пике ни е убедливо најдобар дефанзивец, престанете да плукате, секогаш е најдобар во најтешките утакмици.

Само мене ми изгледаат млитави играчите или се трипам :D

А таман ќе ја фалев одбранава дека перфектно изигра вечерва :)

А таман ќе ја фалев одбранава дека перфектно изигра вечерва :)

Милан и без да напаѓаат ни запуцаа гол. Перфектно ќе е кога некоја екипа ќе ги утепа од напади и нема да примат гол, не со 99% наш посед кога противникот не ни мисли да напаѓа. Од пола пат што Милан поминаа средина дадоа гол.

Милан и без да напаѓаат ни запуцаа гол. Перфектно ќе е кога некоја екипа ќе ги утепа од напади и нема да примат гол, не со 99% наш посед кога противникот не ни мисли да напаѓа. Од пола пат што Милан поминаа средина дадоа гол.

Затвараа и сечеа на време,маске и алвеш се што малку личеше на напад.

На Ел Класико беше цар, најбитен играч заедно со Бускетс и Чави беа, па сеа ти види. ;)

Не зборувам јас за Ел Класико само. Супер изигра тоа да, ама треба уште многу утакмици да ги изигра така за да се оправда за минативе 2-3 години кога и самиот не знаеше каде тера.
Како и да е, супер изиграа, сега во следните две утакмици само полека, со пола сили, колку да се изигра и готово е се тука.
А да и многу ми се прави мерак Фабре и Меси кога прават онакви акции, страшно добро се разбираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom