Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Санчез мајсториште. Валдес освен лошата реакција при голот, фантастичен. ДАНИ АЛВЕС :vozbud:ГИФ одма од ситуацијата против Роналдо!

tumblr_mvaeyqksds1rtequ6o1_400.gif

за мене еден со месо... и јогуртче ако може

Се убаво ама дупките во одбрана од Алвес не ги коментирате. Само што реков трча без контрола секаде во 85мин протнаа топка среќа за Кедира и Вики ја фати жива.

Да беше се исто само да го немавме Нејмар (како лани) ќе го загубевме Ел Класико !

Бетмен велит како го среди Филетата на фејсбук ненормално еј :pos:

Си дебатираа дали раката на Адриано беше пенал и ете му еден од коментарите на Бетмен:

Бетмен велит: Се горит во желбата за објективност братко Ко ти на пример, во моментов. Од пусти мерак за објективност, 55%-45% си навивач на Реал, бидејќи си обележан ко Барса. Не е доказ за објективност шо Боки и Дарко ќе ти пишет дека си во право за пеналите. Али ајде, одмори и покажи ми го новиот правилник кој не сум го видел на сајтот на ФИФА, ќе те чекам.

Честито победа, одлично деби за Нејмар во Ел Класико,би рекол деби од соништата со гол и асистенција,освен при голот на Реал,денес беше одличен Валдез, заедно со Нејмар и Алвес.. Се уште е многу рано да збориме за титула во Ла Лига,само 10 коло е.. али оваа победа ќе ни значи многу за понатамошниот дел од сезоната, победа со која се одлепивме на 6 бода од Реал.. :D

Bringing Neymar to a football match is like bringing a gun to a knife fight :vozbud:

Обожавам да го слушам овај како свршува на Меси, Иниеста и Нејмар.
Аха чекај на почетокот на клипот си изгледа, за голот на Санчез :)

Cesc: "Pepe's penalty foul on me is crystal clear. If we'd want, we could also complain..."
Alves: "Ramos saying there are things they can't control? Maybe he was talking about the referee not giving him the red card he deserved..."

Alves: "Madrid complain about ref? It's always the same. If there's one team who shouldn't complain.. If you see what happened past weeks.."

Alves: "We knew Madrid can be dangerous at counter-attack and that we had to try to control that. That's why we changed some things."

Xavi: "From outside, it's hard to judge Alexis, but he's a sensational player. I'm very happy for him."

Martino: "I'm staying calm? I'm happy and satisfied, but this was only an important game, we didn't win any trophy."

Xavi: "I think it was a good game of football. Both teams wanted to play football. And for me we were a bit better. First goal was crucial."

Martino: "Messi not scoring? He worked incrediblyy hard in defense, to help the team to recover balls. For me, that is as important."

Martino: "Neymar played a good game, but I think he already played better games at Barça."

Martino: "Alexis breakthrough? I don't have anything to with that. Players play well because they are good."

Martino: "We worked very hard in the first half, we got tired in the second."

Martino: "Song subbed on? It was indeed a defensive sub, unless I now want to make you believe he's a playmaker. Wanted to regain midfield."

Martino: "Referee? As I've done until now, I'm trying not to talk about the referee, and more so when the other coach already did so."

Martino: "Madrid were in control during 20 minutes in the second half. Our subs changed the rhythm of the game again."

Busquets: "Madrid crying about referee? They always look for excuses. They have no reason to complain, not today, not earlier this season."

Neymar: "Today I've fulfilled a dream, playing a clasico. It was very special."

што е со стајлингот на менаџеров ваш :pos: саконо како од шеесетите извадено :D п. с. честито (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom