Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ja procitav deka veke nema da platat kazni kako vo vremeto na Pep koi se dvizele od 500-6000 evra :pos: A toa izgleda Tata ja pokacil cenata na kaznite od 500 na 6000

Мене сеуште не ми е јасно дали ја укинал скроз или ја накачил. Ако ме прочитаат професориве од факс никад ништо нема да положам :)
Ама has ended, така да ваљда ја укинал :)

Знаеме дека чекаш да ти речиме ајде ти отвори :D Отвори стварно, добро пишуваш :)

Хвала на континентот, ама ако има заинтересирани нека ја отворат. Некако не сум загреан овојпат. :D

Ja procitav deka veke nema da platat kazni kako vo vremeto na Pep koi se dvizele od 500-6000 evra :pos: A toa izgleda Tata ja pokacil cenata na kaznite od 500 na 6000

Значи сепак вака било.

500 евра било доколку задоцниле 1 минута.
2000 доколку дошле сред тренинг
6000 доколку го пропуштиле целиот тренинг.

Сеа веќе ги нема овие санкции од страна на Тата шо испаѓа ко глуп потег

Значи сепак вака било.

500 евра било доколку задоцниле 1 минута.
2000 доколку дошле сред тренинг
6000 доколку го пропуштиле целиот тренинг.

Сеа веќе ги нема овие санкции од страна на Тата шо испаѓа ко глуп потег

Како и да свртиш ништо не им мењава, оти пак ќе кажам 6000 евра им се проблемот нив...

Како и да свртиш ништо не им мењава, оти пак ќе кажам 6000 евра им се проблемот нив...
аха затоа Ешли Кол заради неспоразум од 5000 фунти според една од биографиите кои не му ги давале отиде во Челзи :D скржави се убаво ти викаат само мислам дека ќе сте едини тим што ќе функционира без казни, како Скандинавци :D

Пишуваше дека Мартино верувал во професионалното однесување на фудбалерите и сметал дека нема потреба од такви казни. Доколку победуваме, ова не би требало да биде проблем, но доколку влезе тимот во некоја ала Рајкард криза, тогаш ќе биде каша-попара.

Мораме да прифатиме дека секој тренер си има различен начин на менаџирање на екипата. Сигурен сум дека има казни за доцнење на тренинзи, само што не се познати на медиумите. Можеби е неиграње на натпревар (за мене најдобро решение) или пак почнување од клупа.

Јас прочитав дека Тата го укинал правилото на Пеп, кој ќе закасни на тренинг да плаќа казна.
Am I wrong?

П.С.
Кандидати за отварање тема за Ел Класико, пријавувајте се. :D

Јас прочитав дека ке ги зголеми казните.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Charles Raymond Watches - SportBon.com
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 13:57 ---
Јас прочитав дека Тата го укинал правилото на Пеп, кој ќе закасни на тренинг да плаќа казна.
Am I wrong?

П.С.
Кандидати за отварање тема за Ел Класико, пријавувајте се. :D

Јас прочитав дека ке ги зголеми казните.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Charles Raymond Watches - SportBon.com

Previa-del-partido-Milan-Barca_54391510784_54115221154_600_396.jpg

Иниеста место Ческ, Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Neymar y Messi

Се според очекувања. Фабрегас после онаа очајна игра против Осасуна мораше да седне на клупа. За Ел Класико пак очекувам Фабрегас да биде прва, само не знам место кој. Нема да ме чуди и со 4ца во средина да почнеме.
Иначе очекувам победа вечер, иако не би бил незадоволен со нерешено. Прво место е загарантирано во групата, така да не е од некој огромен помен утакмицава денес.

Ajde so sreka,ova e najjakiot sostav sezonava taka da moze da bideme zadovolni sto nemame povredeni fudbaleri..Samo neka igraat pretpazlivo,Milan ke se obidat preku kontri da postignat gol...
Visva El Barca ...

Нека победи подобриот вечерва. Со среќа и на вас и на нас, се надеваме на фер натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom