Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам ќе го задржат комшиите Анчелоти барем до класикото. :D

Иначе Атлетико ни најмалце не ме заплашува како конкурент за титула , ќе се изнемоштат физички , 100 % паѓаат во некое од наредните 3-4 кола. Диего Коста до 70та минута се држеше колку толку , но потоа како ни да немаше желба да оди а камоли да трча. Ако земеме во предвид дека и ЛШ играат ...

Иначе ги гледав Селтик , играат феноменален фудбал , отворено и дрско , баш ме интересира како ќе се снајдаат нашите без Меси , дефинитивно ќе биде фудбал за око и ќе може комотно да се игра 3+. :)

Let them say I lived in the time of God of Football, The Greatest ...let them say I lived in the time of Messi...”

Messi%20Goal%20Alemria.gif

--- надополнето: 29 септември 2013 во 01:22 ---
Пс: Тиаго и Лиа (синот на Меси и ќерката на Фабрегас)

BVSS00rCAAA3CeO.jpg

Во добар момент е повредата на Меси, барем ќе го одмара периодот на интернационални натпревари кои и онака се небитни за Аргентина.

Можам да замислам колку се тие загрижени за тоа дека често се повредува, можат во 1 секунда да им се срушат сите надежи за Бразил 2014.

Иначе, Тата за натпреварот со Селтик сакал во составот да внесе и играч од Б-тимот. Затоа составот кој ќе патува во Шкотска, ќе биде објавен по завршувањето на натпреварот Барса Б - Мајорка денеска.

Puyol, who trained again normally with the group today, could be included in the squad for the CL game against Celtic.

Сакам Пујол и Бартра да ги видам на 2-3 натпревари заедно. Да му се стресе на Пиќе малку гзот. Може ќе почне пак да игра добро.

А да го седнат на маса тој фитнес тренерот малку. Не е можно само што ќе закрепне да се повредува Меси. Знаев дека голот кој го даде Бартра ќе го мотивира. Дефинитивно треба да му се даде шанса на детево. Не го гледав натпреваров, читам по медиумиве сите зборат за Валдес-Чави. Која е причината што Вики почна да ги кара? :)

Патрик и Серхи Гомез. 2ца Б-играчи, стопер и десен бек. За жал, Пујол не е на листата, веројатно ќе се врати против Ваљадолид, на Камп Ноу! :vozbud:

Против Селтик ќе играме со третите дресови. :love:
FC+Barcelona+13+14+Third+Kit.jpg

Мене, искрено да ви кажам ме загрижува повредава на Mеси. Бицепс феморал, може да биде и те како забегана работа. Нејќам да кобам, ама цела година Меси ке си има проблем со оваа повреда
--- надополнето: 30 септември 2013 во 13:11 ---
Мене, искрено да ви кажам ме загрижува повредава на Mеси. Бицепс феморал, може да биде и те како забегана работа. Нејќам да кобам, ама цела година Меси ке си има проблем со оваа повреда
--- надополнето: 30 септември 2013 во 13:11 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom