Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
1235326_395937140532842_2048535614_n.jpg

7913_644593188895351_934794433_n.jpg

Кога и да видам некоја ваква слика за Меси, ми текнува на зборовите на бугарскиот коментатор Алекси Сокачев, кога го коментираше финалето на ЛШ 2011та на Вембли. Го имам симнато тој натпревар, Барселона-Јунајтед, со бугарски коментатор, а кога ќе ја слушнам таа реченица на коментаторот, секогаш се наежувам. Кога Виља го постигна голот за 3-1, а Меси имаше одличен продор по десната страна, коментаторот за време на повторената снимка, гледајќи го продорот на Меси, рече:
Алекси Сокачев: штастлив с'м ,че с'м роден в'в времето, когато този футболист(Меси) се подвизава на терените.

Го имам симнато тој натпревар, Барселона-Јунајтед, со бугарски коментатор
И јас, на англиски и сум го гледал 10 пати може. Еден од најдоминантните натпревари на Барца што ги имам видено. На крајот емисијата завршува со ова феноменално медли на кое се ежам секогаш кога го гледам.

Нека дава голови, а не да изиграва мајка тереза на 10 метра од гол.

mnogu se zboruva za ponasanjeto na messi
kolku ima vistina koj znae :D
--- надополнето: 20 септември 2013 во 18:40 ---
mnogu se zboruva za ponasanjeto na messi
kolku ima vistina koj znae :D

Што им стана со Меси,последно време само :гомце: а да се јадело.Верува некој во ова?

http://www.sportski.mk/neverojatno-mesi-go-izbrkal-gvardiola-od-barsa

Се ближи златната топка, традиција е ова. Лани го тепаше Арбелоа со се фамилија, деца, миленици на сред паркинг. Мене ми е интересно ова кога го замислувам Меси како најзлобен алфа тип на планетава...како беше тоа со Санчез: "незнам како платија толку за тебе, и така немаш појма подавај ми мене". Па јас би платил ова да го видам во живо.

Ја би платил ова да го видам во живо:
Еднаш Пеп им забрани на играчите Кока Кола, а Аргентинецот намерно пред комплетната екипа и стручниот штаб отвори шише и го испи.
Замисли ја сценава, сите уплашени, со наведнати глави заради забраната од Пеп, а Меси поминува пред нив и се лигави со кока-кола, ја пие од сламка. Цела екипа чудно го гледа, а Меси им се врти и им вика: 'Шта је мишеви, шта сте се усрали?'
:pos::pos::pos::pos:

Никој не прокоментира за шпекулациите дека Сонг побарал да си замине од Барца. Јас сум задоволен од неговиот удел до сега и сметам дека е одлично засилување се надевам ќе успееме да го задржиме

Od dolaska u Barcelonu u ljeto 2012. godine, Alex Song je na terenu proveo 2071 minutu od mogućih 4860 minuta (42.6%)

Ја сум заборавил кога последен пат настапил овие викаат одлично засилување ни бил. Како прво не знам за кој кур го донесоа кога тука го имаме Буски и Маскерано. Требаше да донесат централен бек а не ваму да ми експериментираат со Маске у одбрана. Човекот не е глуп освен во случајот кога се заеба на славењето на Барца па да си седи на клупа знаејќи дека никогаш нема да игра колку што он посакува. Нека го продават за некоја добра пара и нека се донесе одбранбен, доста више со експерименти

Валдес, Монтоја, Пике, Маскерано, Адријано, Сонг, Чави, Цеск, Педро, Меси и Нејмар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom