Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Na barcaforum ja imase slikata.

Да го дадеме и овој за десетина милиони

David Luiz 13 mil - 18.
Ај нека ми се јават, кога ќе го земат за таа сума.

Мазињо, таткото на Тиаго вечерва во друштво на Росељ.
Можеби зборувале за иднината на Тиаго....

783425280.jpg

...или можеби за Рафиња! :ROFLMAO:

тешко дека ќе го земете Давид Луиз... според мене Хумелс би можеле да го земете

Thiago's preference is to stay at Barcelona though assurances are required that he will get more playing time than last season. [guardian]

Анчелоти не е повеќе тренер на ПСЖ, а токму Анчелоти беше една од причините што Тиаго Силва замина во ПСЖ. Можеби заминувањето на тренерот ќе го олесни и заминувањето на Тиаго Силва од ПСЖ.

Анчелоти не е повеќе тренер на ПСЖ, а токму Анчелоти беше една од причините што Тиаго Силва замина во ПСЖ. Можеби заминувањето на тренерот ќе го олесни и заминувањето на Тиаго Силва од ПСЖ.

Анчелоти си оди, Леонардо е суспендиран цела сезона, се вика дека има договор со Барса, ама како капитен на ПСЖ не сака да бара јавно трансфер... може уште има некоја шанса тука ако се реши Росел да потроши 50 милиони.

А, за Тијаго мило ми е што преферира да остане. Реално, поради ситуацијата со Тито, годинава доби многу помалку време за играње од што заслужи и треба да бара повеќе.

Лоша вест!

Ливерпул се договорил со голманот на Сандерленд, Минолет и тој ќе се пресели кај црвените за 11м евра. Што значи кловнот останува да дојде кај нас како замена за Вики.

Нека си оди Тијаго,голем талент е но доколку има големо его нека крши глава,такви играчи во Барса не сакам.Па добро бе јест да е добар играч и заслужува повеќе минутажа ама па толку отворено да бара Чави да му грее клупа,еј,еј па Чави е тоа без разлика што лани не беше Чави во форма ама сепак се работи за еден од најголемите играчи на Барса,треба да покажи респект.Па уште одма сака во Шпанија да е стартер,колку играчи има во Шпанија што чекаат шанса,а овој одма сака да фати место во Шпанија.Порано го сметав за можна замена за Чави ама после ова нека крши глава во Ман Ј.Нема да ми е криво доколку успее таму ама морам да признаам дека помило ќе ми е доколку заглави со некој од копачите во ПЛ,чисто да му е криво шо ја напуштил Барса.

Се заебавте со Нејмар, не мрдна со Италија, тоа само таму во Бразил во селската лига ги дрибла.... а можеше и гол да даде.... ама, преценет е... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom