Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
И мене уште повеќе ми падна жал вечерва како го пуштија:tapp:

Па шо к.р тогаш ми ги отекоа медиумите дека ќе си идел за 18 мил кога вака била работава

Епа до денеска немаше 60%, прееска кога го замени Иниеста (или Фабре, заборавив кој беше), тогаш направи 60%.

АБИ ЛЕГЕНДО!!!

Епа до денеска немаше 60%, прееска кога го замени Иниеста (или Фабре, заборавив кој беше), тогаш направи 60%.

АБИ ЛЕГЕНДО!!!

Да де сфатив меѓутоа никаде не прочитав дека доколку изигра вечерва клаузулата ќе му се смени, секој текст беше дека готово може да си иде за 18мил.

Санчез имаше топ дриблинзи, мора да најде некој видео од тоа. На двајца им скрши кичма. Нешто се шпекулира дека можно е Чики и Сориано да го земат Аби во Сити. Искрено посакувам да игра човеков. Не се согласувам со одлуката на управата. Не сакам вакви збогувања... Му посакувам здравјето да го служи во текот на цел живот.
П.С Не само што го израмниве рекордот на Реал од 100 бода, станавме и прв тим кој ја освоил лигата со 15 бода разлика.

Да де сфатив меѓутоа никаде не прочитав дека доколку изигра вечерва клаузулата ќе му се смени, секој текст беше дека готово може да си иде за 18мил.

Првпат слушам и јас. Последен пат кога прочитав имаше 48% од утакмиците изиграно. И да изиграл денес една нема шанси тоа да се 12%.

Покрај тоа што освоивме 100 бода и го израмнивме рекордот на Реал М. вечерва соборивме уште еден рекорд во Примера,дадовме гол на сите 38 утакмици,против сите екипи во текот на една сезона.
Фабрегас,Иниеста и Маскерано според мене беа најдобри,Тиаго некако како да беше незаинтересиран,а Педро се изнапромашува зицери и беше убедливо најслаб.Го заборав и Пинто кој бранеше како да е финале ЛШ :) Браво!
За Абидал немам зборови,фала му за се што направи за Барса и се надевам дека еден ден ке се врати назад!

Аби легендо :cuc:
Каков фудбалер станал Педро :pos:

Шалот на Тито o_O

Дај некој нека каже за Тиаго со сигурност ако знае дали 90М е клаузулата или 18М?! Пошо гледам и МанУтд,Милан и РМ се заграени за него ако останала 18М толку ќе ни го земат без проблем:(

Може некој да ме информира повеќе околу ситуацијата со Алкантара и неговата откупна клауза од 18 милиони?И дали останува толку?

Ако оди у Реал мислам дека на сите ќе им биде јасно дали иде за повеќе минути или за пари.Озил, Модрич, а ако дојде Анчелоти и Кака ќе играат пред него.

Во Јунајтед може да игра само во повлечена улога заедно со Карик (на местото на Сколс) затоа што немаат они позиција што му одговара па може да заврши како Андерсон.

Сити има едно 25 фудбалери на негова позиција. Значи само Милан останува ако стварно му е за да игра повеќе минути.

Може некој да ме информира повеќе околу ситуацијата со Алкантара и неговата откупна клауза од 18 милиони?И дали останува толку?

Нема некоја ситуација. Клаузата му е 90 милиони евра ако изигра 60% од натпреварите и 18 ако изигра помалку. Со оглед дека после натпреварот со Еспањол имаше 48% изиграно сега нема шанси со оваа утакмица да има 60%.

Се збори дека сериозно размислува да си оди.

Тито се обидува да го убеди, ете што изјави после денешниот натпревар.

Vilanova: "Thiago is and will be a key player for Barça. He needs to make a decision. There's strong competition, but I believe in him."

Во Јунајтед може да игра само во повлечена улога заедно со Карик (на местото на Сколс) затоа што немаат они позиција што му одговара па може да заврши како Андерсон.

Сити има едно 25 фудбалери на негова позиција. Значи само Милан останува ако стварно му е за да игра повеќе минути.

Нема некоја ситуација. Клаузата му е 90 милиони евра ако изигра 60% од натпреварите и 18 ако изигра помалку. Со оглед дека после натпреварот со Еспањол имаше 48% изиграно сега нема шанси со оваа утакмица да има 60%.

Се збори дека сериозно размислува да си оди.

Фала за појаснувањето, инаку не се секирајте ќе се најде место и за него ако дојде ;)

Да се потсетиме на најдобриот натпревар сезонава..
Ау коментаторов е :cuc:, не сум го заел овај..

Моментот на видеото: Y Mourinho ya tiene su mano... :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom