Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дортмунд е заинтересиран за Кристијан Тело кој имал клаузула од 10м ЕУР. Предности/слабости за овој играч? Не сум го гледал баш многу.

Шо да ти кажам, попробивен играч од него не сум видел, не му треба многу простор за да направи гол-шанса.

Тељо + Делофеу на позајмица и 15 мил. и давајте го Ројс :D
Тешко тоа дека Ројс ќе го даваме а за позајмицата треба да се види, изгледа Дортмунд сака да го купи но Барса сака одкупна клаузула да го врати подоцна, не знам дали ќе се договорат.

Иначе лево крило баш ќе му треба на Дортмунд, Ројс може да оди на средина. За таа цена би бил одличен ама не верувам дека самиот ќе сака да дојде.

Дечки, ќе останува Валдез годинава? Или ќе ни го земите Реина? :)

Дечки, ќе останува Валдез годинава? Или ќе ни го земите Реина? :)

Останува и годинава Валдес, наредно лето ќе си оди како слободен играч, за Реина не знам, ама верувам деак прво ќе запнат по Тер Штеган, ако не биде ништо со него тогаш може да го соберат Реина.
Иако имаше инфо некое да се земат и Тер Штеген и Реина, Реина да грее клупа во таа ситуација, ама не верувам дека он би се согласил на оваа опција.

Ова е вејче нешто друго, ова е на нивото од пред 2 сезони..
Шо глуми Алвеш овај Монтоја? :D

Игорче, нека не те лажат...од Тељо играч не бидиву. Нема никаква интелигенција, дриблингот му е веќе прочитана книга. Е сеа, да не биде дека има само лоши страни, доста е брз и створен за контри, затоа што има и одличен финиш за крило. Игра добро со двете нозе.
Што знам, според мене тешко да биде некое незаборавно играчиште.

Тељо има само една финта што им ја продава по 5 пати во Шпанија на багра екипите со слаба одбрана и за против нив е одличен бидејќи е брз, има добар шут и дриблинг.

Инаку ајде нека ни е честито 100 поени прв пат во историјата, мислам дека на никој не му паѓаше тоа на памет на почетокот на сезоната !

Ќе се убијам од коментаторов на Спортклуб!

Вака планира Тиаго да игра повеќе:tapp: Ја би го дал за 18 мил, шо знам не ми е Барца материал

Мислам не би имал ништо против ако иде во некој друг клуб доколку му ја плаќат клаузулата од 18мил

Вака планира Тиаго да игра повеќе:tapp: Ја би го дал за 18 мил, шо знам не ми е Барца материал

Мислам не би имал ништо против ако иде во некој друг клуб доколку му ја плаќат клаузулата од 18мил

Отиде клаузулата на 90 милиони изигра 60% од утакмците.

BLsi6iVCUAApeQl.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom