Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам нема што да им се очита на играчите. Се бореа до крај со сите сили :cuc:

Море мрш у пичку материну. Тито биди човек и дади си оставка.
Најголемо понижување во историјата на Барселона може да се каже.

Ремунтада внатре во клубот прво па после на терен. Се надевам дека ова понижување ќе го искористат Ингла, Годал и Лапорта и ќе го исфрлат Мики Маус од претседателското место заедно со филозофот Зуби.

Уфф. Еден гол за Ремунтада фалеше.

Umre nesto vo mene vecerva.
Vakvo razbivanje vo polufinale nemalo.

Titulata doma, za mene nema nikakov sjaj. Posle vakva blamaza, jas kako fan apsolutno nema nisto da doziveam sezonava kako triumf.

Ремунтада внатре во клубот прво па после на терен. Се надевам дека ова понижување ќе го искористат Ингла, Годал и Лапорта и ќе го исфрлат Мики Маус од претседателското место заедно со филозофот Зуби.
Нема атмосфера за тоа.

Гледаш дека цел стадион им аплаудираше на Барса. Да видиме како ќе реагира Росел на ова. Сепак следната година избори ќе има.

Posle ova mislam deka konecno ke ja sfati greskata , novi igraci vo odbrana i Neymar.

Нема атмосфера за тоа.

Гледаш дека цел стадион им аплаудираше на Барса. Да видиме како ќе реагира Росел на ова. Сепак следната година избори ќе има.
Грешка си цел стадион свиреше и почна да се празни. Ќе реагира како до сега. Тито ќе дава дипломатски одогвори на прес, а Росељ преку медиумите ќе промовира трансфери. Има и тоа каква атмосфера. Читај го Годал на твитер, читај ја деновиве колумната на Кројф. Деновите на Росељ се одбројуваат.

Тито дефинитвно треба, а и најверојатно ќе си даде оставка од Барса. Се сеќавам на неговата изјава кога Барса беше +16 пред Реал сезонава, тој изјави дека доколку бил на местото на Мурињо сам ќе си дадел оставка. Епа верувам дека ако е човек и ако има совест и по ова ќе си даде оставка.

Абе мене ми се има причинето или го свиркаа цеск последните 15 минути на секој контакт со топката ?

Јас мислам нема што да им се очита на играчите. Се бореа до крај со сите сили :cuc:

Море мрш у пичку материну. Тито биди човек и дади си оставка.
Најголемо понижување во историјата на Барселона може да се каже.
ех ЗЛАТЕН ГВАРДИОЛА КАДЕ Е кај го најдоа овеј тренер

Ова е првиот тим на Барса:
formation.png

A, ова е вториот:
formation.png

Мислам дека со тоа се е кажано.

Дефинитивно се слагам со сите што искоментираа дека Тито треба да си даде оставка.Не само што не е добар стратег,не знае некако и да ги мотивира играчите и не ризикува воопшто.Па напрај нешто да му ебам мајката изненади го противникот,смени формација,смисли нешто!
Барса не Гранада или Зарагоса па да не е важно за ваков дебакл.0-7 вкупен резултат е алармантна состојба во која треба некој да ги сноси последиците,а во најчести случаеви тоа е тренерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom