Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Барса-Баерн и Реал-Дортмунд мислам дека ќе бидат паровите. Тешко дека Платини ќе дозволи во 1/2 финале да се паднат Барса и Реал. Мислам дека имаат замисла да имаат Ел Класико во финалето. :D

Барса-Баерн и Реал-Дортмунд мислам дека ќе бидат паровите. Тешко дека Платини ќе дозволи во 1/2 финале да се паднат Барса и Реал. Мислам дека имаат замисла да имаат Ел Класико во финалето. :D

А Барса - Баерн бидејќи Реал нема шанси протитв нив :D

Со ваква игра следниве натпревари тешко ни се пишува. Посебно обранава

И не ми е јасно како можеше Адриано да се повреди пак... од Јануари навака на секој натпревар во кој влезе се повреди. Ебате стакленио ебате:tapp:

Busquets: "Where does Alves buys his jackets? Don't know, maybe you should ask Alex Song."
Погоди чиви нози се ова десно ;)
Song-ante-el-Malorca-y-tras-el_54372096482_51356729138_352_256.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Еее каталончиња, многу значи Меси за тимот, само што влезе втор допир и падна голот. Мада не викам дека немаше убаа игра и пред да влезе он. Како и да е, нека ни е со среќа понатамо, моја желба за полуфинале Баерн! Доста им беше!

Прочитав на твитер, на неколку места беше постирана не знам дали е точно
види линк, 90% има Алба, Чави 81% Ова им се официални колку што знам. И тоа се доста добри бројки тимот е 80%. Статистички Барса е подобра но со играта не толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom