Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Nesto sto me raduva poveke i od osvoen trofej. Sorabotkata megu Messi i Villa, nivnoto smiruvanje:cuc:

дали некогаш ќе дочекаме да слушниме од публиката - алексис! алексис! алексис! алексис! !?
Кога ќе го продадеме ,ако дојде да игра на Камп Ноу со новиот тим, кога ќе утне 5-6 чисти шанси ќе му го скандираат името сите.

Од утакмиците против Милан и оваа покажуваат дека и кога го немаме Чави и Санчез и Педро играат како дрва стандардната 4-3-3 формација им лежи многу повеќе на Меси, Виља, Иниеста и Алвес и они прават огромна разлика.

Формацијата со Цеск и Чави во средина, а Ињеста лево не му одговара на никого освен на Цеск.

Така Алвес игра катастрофално, Ињеста има многу помалку влијание врз темпото на игра, а Виља грее клупа.

:cuc: Меси... Како иде сезона по сезона ќе почне да се очекува за некоја година и по 100 голови да дава... Иначе точно е дека Адриано ќе отсуствува од 4 до 6 недели ? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=251805931622780&set=a.249473178522722.1073741828.249234091879964&type=1&theater
--- надополнето: 17 март 2013 во 23:29 ---
Иначе ова линкот е страната од кај што прочитав за Адриано ...
--- надополнето: 18 март 2013 во 00:11 ---
527677_588037981207689_343892163_n.jpg

Песната од останатите до Меси:

Nekoj pogore spomna Tiago izigra dobro,no jas mislam deka Tiago bese glavniot vinovnik sto ni ja zedoa topkata protivnikot i ni sozdadoa premnogu sansi za tie 20 minuti,Sredinata bese za nikade,Tiago premnogu napred letase.....
Na Buskets kojznae sto mu bese denes,netipicno za nego izgube mnogu topki....
Inaku Sancez se podobruva no nikako da mu odi za gol.No,koga igra zaedno so Villa i Messi taa nnegova negativna karakteristika ne izleguva na videlina zatoa sto golovi davaat Villa i Messi.Negovata rabota vecerva solidno ja napravi...
Villa legendo,sakam da ja zavrsi karierata ovde :cuc:
--- надополнето: 18 март 2013 во 02:05 ---
Proslavuvaneto na vtoriot gol na Messi 2011 finaleto vo LS od drug agol...
p.s :Buskets :нинџ::pos:

Честито победа... иако противникот имаше многу шанси,повторно лесно освоени три бода на кампот.. посебно ме радува тоа што Виља почна да игра во прв тим и што постигнува голови.. ако е официјално тоа за Адриано ќе имаме многу проблеми во одбраната, и до сега бевме лоши во одбрана,но сега после ова ќе биде многу полошо,бидејќи капитенот ќе го нема минимум 2 месеци,а може и до крај на сезона,и после таа повреда ни требаше уште ова со Адриано, ќе биде многу тешко посебно за ЛШ..

Зошто Иниеста уште во 60-та мин беше изваден од игра...
Замор или? Тиаго во последно време со Цеск се за никаде :(

Зошто Иниеста уште во 60-та мин беше изваден од игра...
Замор или? Тиаго во последно време со Цеск се за никаде :(
Го одмараат треба и со Шпанија да игра, па пак со Барса. И мене не ми се верува кога стандарден играч искача да биде одморен. Се навикнавме да ги гледаме по 90 мин да играат. :)

Од овој момент па се до мечот со Париз треба премногу паметно да постапи тимот.Затоа што скоро сите фудбалери ќе настапат за репрезентациите 2 меча за 10 дена а веднаш после тоа играме на гости против Селта па после иде мечот со французите,мора да се калкулира паметно со одморање на фудбалерите.Ќе биде тежок период...Меси мора да одмора против Селта,затоа што тој со Маскерно заедно ќе патуваат најмногу од сите,плус вториот меч го играат во Боливија каде секогаш е тешко за играње поради височината !Нека игра против Селта само ако е потребно последните 30 минути...

Нејмар: "Кој не би сакал да игра покрај Меси, Иниеста и Чави? Тие се големи играчи!"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom