Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа.. иако не беше толку битен овој меч,сепак играме против Реал против најголемиот конкурент..тие ич не се замараат.. незнам што е работата,дали поради отсуството на Виланова,тоа е сигурно една од причините.. али веќе 5-6 меча а можеби и повеќе играат без мотивација играчите,се понашаат како да им е сеедно што ќе направат,а и како да не играат без мотивација со оној на клупата.. незнае како да ги мотивира,да беше Виланова ќе беше многу подруго,барем ќе знаеше како да ги мотивира играчите,како што тоа го правеше и Пеп... Маскерано не сакам да го видам веќе во прв тим,поарно играј го Бартра на негова позиција.. летоска МОРА да се земе некој дефанзивец и напаѓач,иначе наредна сезона нема да земеме ништо.. ако продолжат со оваа игра и играат без мотивација против Милан лошо ни се пишува... иако ќе биде тешко се надевам дека ќе се средат,и со изјавата на Тито- "Поминете го Милан, јас ќе ве водам во 1/4 финале", ќе се мотивираат барем малце и со малце повеќе среќа ќе го поминеме Милан...

Среќа у несреќа.Меси се израмни со Ди Стефано во постингати голови на Ел Класико натпреварите.

П.С:
151.jpg 5454.jpg

tumblr_m41btpo1M01qiqfor.png

Среќа у несреќа.Меси се израмни со Ди Стефано во постингати голови на Ел Класико натпреварите.

П.С:
Прегледај го приврзокот 59369 Прегледај го приврзокот 59370

Прегледај го приврзокот 59371

Sreka za Messi, za nas navivacite bitni se pobedite na timot. Ako ne gi pomineme Milan i so Pele neka se izramni ako saka nema da im oprostam za ovoj Fail

Sreka za Messi, za nas navivacite bitni se pobedite na timot. Ako ne gi pomineme Milan i so Pele neka se izramni ako saka nema da im oprostam za ovoj Fail

Друже фудбал,врти-сучи округла е топката.Инаку, ич не се замарам со овој пораз(ионака од небо се гледаше дека се демотивирани и не им дреми ич..).Башка,толку победи има извојувано овој тим не треба ич депресии и зато ич не се замарам.
Башка,ќе се вратат у форма,страшно се оут со умовите деновиве,битката е загубена но војната никако.

Друже фудбал,врти-сучи округла е топката.Инаку, ич не се замарам со овој пораз(ионака од небо се гледаше дека се демотивирани и не им дреми ич..).Башка,толку победи има извојувано овој тим не треба ич депресии и зато ич не се замарам.
Башка,ќе се вратат у форма,страшно се оут со умовите деновиве,битката е загубена но војната никако.

Nema da im treba vrakanje u forma ako odpadnat od Milan, toa mi e celiot muabet. Mora da se ide na 1/4

Зар сеуште мислите дека ќе им дадеме 3+ гола на Милан, а на другата страна нема да примиме ниту еден!?

Овој натпревар беше важно да се извади добар резултат за да се фати моментумот, ама кога ги видов дека немаа ни најмалку мотивација се откажав од надежите за четврт-финале во ЛШ!

Се некако си мислам дека и Ла Лига ќе ја доведеме до прашање т.е ќе им дозволиме на конкурентите да ни се доближат некаде на 5-6 бода. Секако ако продолжат вака.

За следната сезона треба да има една мала реконструкција на играчкиот кадар и да се повлечат вистински трансфер потези.

За да го поминеме Милан,не знам,ни треба некое ептен големо чудо.Не за друго,туку сегашната форма не ни дава надеж дека може да постигнеме 3-4 гола а да не примиме ниту еден...Нема шанса....Затоа,пристапот на играчите ќе биде исто како последните 10 дена,ќе играат колку да поминат тие 90 минути зашто мораат да играт !!!
Треба една мала чистка во тимот :
аут : Маскерано,Санчез,Педро,Алвес
ин : Нејмар,ЦБ и ЦФ
За Маскерано и Санчез нема што да се каже...
Педро игра само заради старата слава и заради Ла Масија....
Алвес-толку од него,не знае да задржи место,не игра сконцентрирано,треба да се замени со некој подефанзивен бек или Монтоја...
Да се донеси Нејмар,Некој асален одбранбен фудблер и централен напаѓач.....Ах како би дал 40 М за Суарез:drk:
п.с : Дали знае некој до кога му е мандатот на овој економистот ?

па добро бе неможи секоја година се да се освојва... лани купот го зедовме еве ова година ла лига, па не сме без ништо... а и по некоја логика другата година треба ЛШ да земиме.. 2006-2009-2011-2014 :D

ако земаме секоја година се не само шо ќе му збогдиса фудбало на сите туку уефалона муабетите ќе го доживеат својот врв а и нема да ме чуди да почнат муабети дека сите играчи земат хормон за раст

но реално гледано ќе го згазиме милан со 5-6 парчиња и сето ова шо го реков паѓа во вода, barca will rise again

па добро бе неможи секоја година се да се освојва... лани купот го зедовме еве ова година ла лига, па не сме без ништо... а и по некоја логика другата година треба ЛШ да земиме.. 2006-2009-2011-2014 :D

ако земаме секоја година се не само шо ќе му збогдиса фудбало на сите туку уефалона муабетите ќе го доживеат својот врв а и нема да ме чуди да почнат муабети дека сите играчи земат хормон за раст

но реално гледано ќе го згазиме милан со 5-6 парчиња и сето ова шо го реков паѓа во вода, barca will rise again
мда....

За сите во фан клубов

Не знам за вас , ама ја имам голема верба во тимов и мислам дека против Милан ќе покажат зошто се најдобар тим последнава деценија .
Има доста време до натпреварот со Милан , за со Депортиво може да играат со искомбиниран состав па затоа ќе можат да се спремат и психички и физички , а до 12 -ти мислам дека ке најдат и некоја добра тактика . Ќе има време да се размисли добро на тој план и кога сите најмалку очекуваат да возвратат на најдобар можен начин и да им ги затворат муцките на сите хејтери .

Искрено да ви кажам не се и надевам на победа со Милан, но сепак фудбалот е фудбал, може се да се случи, па ќе видиме.. А за поразот од реал:
  • Браво за МЕСИ и ТИАГО шо го покршија пепе малку
  • Мамли незнае што да промени во играта
  • Одбрана ама ич не не бива
  • Мал посед на топката имавме и малку напаѓавме
  • На крајот и судијата ни се „изнаваса“ и пенал не ни свирна и на Валдес црвен му даде по завршувањето на натпреварот
Тоа е се изгледа :))

Ова ми се допаѓа! (y)
После загубена топка, Алвес одма трча назад за да го покрие Кристијано и да не му дозволи да прими топка(пошо ако примеше во тој случај топка Кристијано, 90% беше гол). (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom