- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Вторник против РМ се ќе биде јасно дали фудбалерите се спремни за нешто да направат против Милан или пак ќе играат к*рташак !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вторник против РМ се ќе биде јасно дали фудбалерите се спремни за нешто да направат против Милан или пак ќе играат к*рташак !

Се за КралотГо смени аватарот![]()

Iskreno ne vervam deka bi se izbacil so vakva formacija.. jas sum za standard 4-3-3 samo so Iniesta nema da igrat kako krilo tuku vo sredina kaj so mu e mestoto i napred MVP ili pak namesto VIlla-Tello pobrz e i ke povlecit nekoj igrac, ili Sanchez ako niso drugo ke prajt presing i ke trcatТаму мора да се почне со Виља како шпиц и Тељо како крило да рашири, и плус еден од Педро и Санчез. Вака некако би сакал да изгледа составот.Валдес
Алвеш - Пиќе - Алба
Бускетс
Меси - Чави - Иниеста
Педро - Виља - Тељо
или пак:
Пујол - Пиќе - Алба
Бускетс
Меси - Чави - Иниеста
Алвеш - Виља - Тељо
:smir:
so Fabregas ne funkcionirame bas protiv bunker ekipite i mn poslaba kreativnost imame vo napadot, a ako igrame 3-4-3 mojt da igrat i toj na sredina ama taa e krajno rizicna formacija taka igravme lani vs Chelsea i ni se odbi od gla, ama otom potom sega imame 2 utakmici vs Real od koj ednata e mn bitna drugata ne bas da vidime kako stoet igracive i da e probat nekoja dr formacija
Јас сум за вква формација против Милан :
-Фабрегас ни ја кочи играта против бункер екипи...
-Виља мора да игра....
-Алвес лета премногу напред,за двата примени голови таа беше главната причина...
Така да :
....................ВВ.................
Адриано.....Пике.....Пујол....Алба......
......Чави......Меси......Иниеста.......
...Педро......Виља.......Тељо.........
Меси ќе ја игра улогата иста како со Аргентина,ќе има повеќе простор за игра.Нема потреба од ДМ така да Бускетс не е потребен......Да се шутира од далеку и тоа на секоја прикажана прилика....Педро и Тељо да ја отворат играта а не кога ќе добијат топка да ја испратат на средина непотребно.
Вака верувам дека може нешто да направиме......
Ако излезиме со истиот состав како вчера без Виља а со Фабре во составот,лошо ќе ни се пиши....
Јас сум за вква формација против Милан :
-Фабрегас ни ја кочи играта против бункер екипи...
-Виља мора да игра....
-Алвес лета премногу напред,за двата примени голови таа беше главната причина...
Така да :
....................ВВ.................
Адриано.....Пике.....Пујол....Алба......
......Чави......Меси......Иниеста.......
...Педро......Виља.......Тељо.........
Меси ќе ја игра улогата иста како со Аргентина,ќе има повеќе простор за игра.Нема потреба од ДМ така да Бускетс не е потребен......Да се шутира од далеку и тоа на секоја прикажана прилика....Педро и Тељо да ја отворат играта а не кога ќе добијат топка да ја испратат на средина непотребно.
Вака верувам дека може нешто да направиме......
Ако излезиме со истиот состав како вчера без Виља а со Фабре во составот,лошо ќе ни се пиши....
Бускетс е по потребен и од Меси за таа утакмица, најбитен играч ни е у екипа.. кој ке ги сопира нивните налети? 1 гол и крај.. поправо Пујол и Чави нема да игра него ли Бускетс. Значи за реваншот мора да се смени нешто што ни на крај памет нема да помисли Алегри пошо сме прочитани веќе. Пример Педро да не игра, д на негово место Адриано крило и да влага и да шутира, да неаме бекови, Виља класичен шпиц, ни Фабре ни Иниеста по страна, туку Тељо да рашири, Меси и Иниеста креатори.. Друго е кога Меси и Иниеста ти играат у напаѓачката тројка друго кога пред нив има 3 шпица...
- Пиќе - Пујол
. Као што и многумина напоменаа и јас би повторил Адриано мора да игра за реванш, тој може да упати нека бомба, заинает на сите ке ги поминеме
.