- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Вторник против РМ се ќе биде јасно дали фудбалерите се спремни за нешто да направат против Милан или пак ќе играат к*рташак !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вторник против РМ се ќе биде јасно дали фудбалерите се спремни за нешто да направат против Милан или пак ќе играат к*рташак !
Се за КралотГо смени аватарот![]()
Iskreno ne vervam deka bi se izbacil so vakva formacija.. jas sum za standard 4-3-3 samo so Iniesta nema da igrat kako krilo tuku vo sredina kaj so mu e mestoto i napred MVP ili pak namesto VIlla-Tello pobrz e i ke povlecit nekoj igrac, ili Sanchez ako niso drugo ke prajt presing i ke trcatТаму мора да се почне со Виља како шпиц и Тељо како крило да рашири, и плус еден од Педро и Санчез. Вака некако би сакал да изгледа составот.Валдес
Алвеш - Пиќе - Алба
Бускетс
Меси - Чави - Иниеста
Педро - Виља - Тељо
или пак:
Пујол - Пиќе - Алба
Бускетс
Меси - Чави - Иниеста
Алвеш - Виља - Тељо
:smir:
Јас сум за вква формација против Милан :
-Фабрегас ни ја кочи играта против бункер екипи...
-Виља мора да игра....
-Алвес лета премногу напред,за двата примени голови таа беше главната причина...
Така да :
....................ВВ.................
Адриано.....Пике.....Пујол....Алба......
......Чави......Меси......Иниеста.......
...Педро......Виља.......Тељо.........
Меси ќе ја игра улогата иста како со Аргентина,ќе има повеќе простор за игра.Нема потреба од ДМ така да Бускетс не е потребен......Да се шутира од далеку и тоа на секоја прикажана прилика....Педро и Тељо да ја отворат играта а не кога ќе добијат топка да ја испратат на средина непотребно.
Вака верувам дека може нешто да направиме......
Ако излезиме со истиот состав како вчера без Виља а со Фабре во составот,лошо ќе ни се пиши....
Јас сум за вква формација против Милан :
-Фабрегас ни ја кочи играта против бункер екипи...
-Виља мора да игра....
-Алвес лета премногу напред,за двата примени голови таа беше главната причина...
Така да :
....................ВВ.................
Адриано.....Пике.....Пујол....Алба......
......Чави......Меси......Иниеста.......
...Педро......Виља.......Тељо.........
Меси ќе ја игра улогата иста како со Аргентина,ќе има повеќе простор за игра.Нема потреба од ДМ така да Бускетс не е потребен......Да се шутира од далеку и тоа на секоја прикажана прилика....Педро и Тељо да ја отворат играта а не кога ќе добијат топка да ја испратат на средина непотребно.
Вака верувам дека може нешто да направиме......
Ако излезиме со истиот состав како вчера без Виља а со Фабре во составот,лошо ќе ни се пиши....