O
ob1
Гостин
Улетувам како падобранец, али Hank Moody брат види го одразот на Роналдо, види го на Меси. Знам дека Роналдо е повисок и дека тоа е до некаде голем фактор, али денеска Роналдо рипна колку што е Меси висок. Така да..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ставив сликата поради сличната позиција на голот. Факт е дека двата гола се различни, како што е факт и дека има добар одраз. Твитер досетка беше, секогаш се споредуваат ривали се.Улетувам како падобранец, али Hank Moody брат види го одразот на Роналдо, види го на Меси. Знам дека Роналдо е повисок и дека тоа е до некаде голем фактор, али денеска Роналдо рипна колку што е Меси висок. Така да..
Мислам дека е шпекулација зашто деновиве на твитер читам неколку имиња кои се вртат кои наводно или потпишале пред договор или Тито ги барал. Се додека не се врати од САД мислам дека име нема да има до крај на сезона.Не дека верувам туку се надевам да е вистина![]()
Точно дека Роналдо има одличен одраз ама и поставувањето на евра и проценката на топката е како на ниво за македонската премиер (прва) лига. Инаку јас мислам дека голот на Меси против Ван Дер Сар е појакРоналдо има одраз и скок колку просечен играч во NBA... забегавме од темава...
На barcastuff пишуваше дека нема да игра против Гранада.Виља повторно во болница.... сеа мислам дека дефинитивно нема да игра против Гранада![]()
Vom Bruch (agent Ter Stegen): "Pre-contract with Barcelona? That is absolute nonsense. We won't comment on every rumour out there" [spiegel]Не дека верувам туку се надевам да е вистина![]()
Dortmund player Mats Hummels (24) is Barcelona's first centre back option. Vilanova has given his approval to try to sign him. [sport]
Ќе не убијат со вакви вести...ама мислам дека најдобра можна опција за во одбрана од Хумелс нема. Овој е играчот кој најдобро може да го замени капитенот!
На barcastuff пишуваше дека нема да игра против Гранада.
Инаку Пирес ја даде најмоќната фудбалска изјава во врска со Аби.
Robert Pires: "Eric Abidal is a role model, a warrior, an example for everyone. The day he returns, the Camp Nou will collapse."
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 14:36 ---
Vom Bruch (agent Ter Stegen): "Pre-contract with Barcelona? That is absolute nonsense. We won't comment on every rumour out there" [spiegel]
Ај да се вметнам и јас тука.Улетувам како падобранец, али Hank Moody брат види го одразот на Роналдо, види го на Меси. Знам дека Роналдо е повисок и дека тоа е до некаде голем фактор, али денеска Роналдо рипна колку што е Меси висок. Така да..
Чекај,чекај...Зошто го спомнува Меси ? Или во прашање е нешто наречено комплекс ?Немој да ми кажете дека поверувавте на ова од Марка.
Sir Alex Ferguson: "Messi couldn't have scored Ronaldo's goal"
![]()
Зошто новинарот од Марка праша дали Меси би дал таков гол со одраз.Чекај,чекај...Зошто го спомнува Меси ? Или во прашање е нешто наречено комплекс ?![]()
Нормално дека е комплекс само новинар од Марка поставува прашање за Меси кога играат други екипи.Чекај,чекај...Зошто го спомнува Меси ? Или во прашање е нешто наречено комплекс ?![]()