Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Си станеш насабајле, си ја изгледаш Барса како растура и си имаш одличен ден потоа. Супер натпревар :)
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 17:01 ---
Инаку Ривалдо дава голови и на 40 години :)
http://on.net.mk/sportal/fudbal/neunishtliviot-rivaldo

Добар ден за навивачите на Барса ...
Сабајле Барса ги растури Гетафе 6:1 ...
Прееска кошаркарите на Барса во финалето од купот победија против Валенсија со 85:69, единстевно кикснаа ракметарите во ЛШ против Фучсе Берлин со 31:30 но ништо страшно бидејќи ќе останат први во група :cool:
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 23:42 ---
Off topick
31385_el_bara_recupero_su_trono_copero___foto__acb_.jpg

imagen.php

imagen.php

Бравоо.. одлична игра во текот на целиот меч, ова е еден од најдобрите мечеви што го имавме одиграно оваа сезона,реков дека додека Санчез не постигне гол не пишувам веќе за него,но ете се случи и тоа конечно погоди и Санчез после 10 месеци во Ла Лига :D, и Виља исто така погоди после подолго време,и се надевам дека од сега се почесто ќе биде на теренот отколку на клупа.. за Иниеста веќе нема што да се каже едноставно е неверојатен.. а Тељо секоја шанса што ја добива ја искористува најдобро што може, оваа сезона Тељо ќе биде џокерот од клупа..

Знае некој за што станува збор ???

totalBarça@totalBarca
David Villa suffers from a nephritic colic infection and is currently undergoing treatment at l'Hospital de Barcelona. #fcblive Едит

едит:
овој камен во бубрег има. А да прекине некој да си игра со вуду куклата.:tapp:
Nephritic colic is a type of abdominal pain typically caused by kidney stones

Sto propusti Manchester a sto dobi Barca:cuc:
Абе искрено Пике не се снаоѓаше во ПЛ, огромни глупости правеше, оставаше простор позади него,заради него прекина рекордот на ВДС, вие го памтите само во Барса како игра и Ла Лига му одговара многу, ама ок, си се пронајде човекот, мило ми е :)

Камен во бубрег е ќе му дадат пиво сеа ќе го измоча :D

Барселона - Реал Мадрид (ова у лига) ке се игра у 16:00 поради тешкиот распоред на Реал.................
а лани што не и го сменија распоредот на Барса бе? Играше 2 пати со Челзи и со Реал па никому ништо.

Барселона - Реал Мадрид (ова у лига) ке се игра у 16:00 поради тешкиот распоред на Реал.................
а лани што не и го сменија распоредот на Барса бе? Играше 2 пати со Челзи и со Реал па никому ништо.

Сепак се работи за Реал...кога е во прашање Барселона ги менуваат термините се со цел да и наштетат а не обратното.
Пример :Пред некоја сезона кога против Осасуна го сменаа терминот наместо во недела требало во сабота да се игра(па патуваа играчите со Автобус како низ рели за 3 сата и стигнаа еден сат подоцна)...Кој се сеќава знае...

Двојни аршини...секогаш било така во Шпанското..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom